Μοιρασιά στο ντέρμπι της Πάτρας

21:04 2/11/2012 - Πηγή: AEK365

Ισόπαλο 1-1 έληξε το ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής μεταξύ της Παναχαϊκής και της ΑΕΛ. Οι "βυσσινί" προηγήθηκαν με αμφισβητούμενο γκολ του Τσιμπάμπα, ενώ οι γηπεδούχοι απάντησαν με τον Βοσκόπουλο.

Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία ανήκε στους "βυσσινί". Με τη συμπλήρωση τεσσάρων λεπτών αγώνα κι έπειτα από απόκρουση του Πίτκα, ο Τσιμπάμπα δεν κατάφερε από το ύψος της μικρής περιοχής σε κενή εστία να πιάσει το σουτ. Σε γενικές γραμμές το πρώτο μέρος ήταν μοιρασμένο και οι φάσεις

μπροστά από τις δύο εστίες ελάχιστες.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου η ΑΕΛ έστειλε την προειδοποιητική βολή με τον Ζεκίνια (εκτέλεση φάουλ, απέκρουσε ο Πίτκας) και στο 52ο λεπτό, έπειτα από γύρισμα του Χασομέρη ο Τσιμπάμπα έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα της ανυπεράσπιστης εστίας των γηπεδούχων. Οι τελευταίοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα, αφού θεώρησαν ότι ο Κονγκολέζος βρισκόταν σε θέση οφσάιντ και τα ριπλέι φαίνεται να τους δικαιώνουν.

Παρόλα αυτά οι παίκτες του Φυντάνη δεν το έβαλαν κάτω και η απάντησή τους ήρθε σύντομα. Το ρολόι σημάδευε το 66ο λεπτό όταν μετά από γύρισμα του Βουνκ, ο Βοσκόπουλος με κοντινό πλασέ έφερε το ματς στα ίσα.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Φυντάνης): Πίτκας, Σπίνουλας, Καραμανλής, Βοσκόπουλος, Κοιλιάρας, Βούνκ, Ολισέ, Ουρτάδο (41' Σαλαμαστράκης), Μαπούκου, Ντίνας, Γκούρτσας (55' Ντιόγκο).

AEΛ (Ζιώγας): Σέρεμετ, Παπαγεωργίου, Ραπτάκης, Σκόνδρας, Παγώνης, Νεμπεγλέρας, Τσιάρας, Ζεκίνια, Τσιμπάμπα, Δεινόπαπας (82' Φρανκού), Χασομέρης (65' Καρανίκας).
Το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής

Παναχαϊκή - ΑΕΛ 1-1

(68' Βοσκόπουλος / 53' Τσιμπάμπα)

Κυριακή 04 Νοεμβρίου

Δόξα Δράμας - Αναγέννηση Γιαννιτσών (15:00)

Εθνικός Γαζώρου - Καλλιθέα (15:00)

Ηρακλής - Ηρακλής Ψαχνών (15:00)

Ολυμπιακός Βόλου - Αναγέννηση Επανομής (15:00)

Πιερικός - Απόλλων Σμύρνης (15:00)

Θρασύβουλος - Φωκικός (15:00)

Βύζας Μεγάρων - Νίκη Βόλου (15:00)

Δευτέρα 05 Νοεμβρίου

Καλλονή - Εργοτέλης (16:00)

Παναιτωλικός - Πανσερραϊκός (19:00)

Keywords
Τυχαία Θέματα