Μοιρασιά στο Λονδίνο

00:04 20/2/2015 - Πηγή: AEK365

EUROPA LEAGUE-ΦΑΣΗ ΤΩΝ 32

ΤΟΤΕΝΑΜ-ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ: 1-1
Γήπεδο: Ουάιτ Χαρτ Λέιν

Όλα ανοιχτά για τον επαναληπτικό ανάμεσα σε Τότεναμ και Φιορεντίνα που κόλλησαν στο 1-1.

Απ' τον λαιμό άρπαξε η Τότεναμ τη Φιορεντίνα. Οι ποδοσφαιριστές του Μοντέλ έδειχναν να τα χάνουν όταν έπαιρναν τη μπάλα στα πόδια κι έβλεπαν αυτούς του Μαουρίσιο Ποκετίνο να ορμάνε και να πιέζουν

ασφυκτικά για να τους οδηγήσουν σε λάθη. Τα «σπιρούνια» ευτύχησαν αυτό το δυναμικό τους ξεκίνημα να το εκμεταλλευτούν στο έπακρο με το γκολ του Σολδάδο που με εναέριο βολέ από εκτέλεση κόρνερ άνοιξε το σκορ στο 5ο λεπτό! Η Φιορεντίνα έμπαινε πολύ σιγά και αργά στο κλίμα της αναμέτρησης και στην τρίτη τελική της προσπάθεια, στο 36' ο Μπασάντα από το «ριμπάουντ» της απόκρουσης του Γιορίς σε εκτέλεση φάουλ του Φερνάντες, ισοφάρισε σε 1-1. Ο Τάουνσεντ έκανε κούρσες από δεξιά προσπαθώντας να... χαλάσει το μομέντουμ των Ιταλών και στο 44' ο Τσαντλί πέτυχε το οριζόντιο δοκάρι με σουτ εκτός ισορροπίας μπροστά από τον Ταταρουσάνου που προηγουμένως είχε πιάσει την κεφαλιά του Σολδάδο.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν σχεδόν μια διαφορετική ιστορία. Με τη Φιορεντίνα να κλείνει τους χώρους και πολύ περισσότερο να περιορίζει τον Τάουνσεντ στην αριστερή δική της πτέρυγα, ο ρυθμός έπεσε κατακόρυφα και η Τότεναμ δυσκολευόταν να προκαλέσει ανησυχία στα μετόπισθεν των Ιταλών που είχαν φέρει το ματς εκεί που το ήθελαν, με δεδομένο και το εκτός έδρας γκολ. Η πρώτη καλή στιγμή αν και το σουτ έφυγε αρκετά ψηλά ήταν η ατομική ενέργεια του Γκόμεζ που έφτασε μέχρι την περιοχή αλλά αστόχησε πολύ με το αριστερό. Οι Ιταλοί αμύνονταν και έβγαιναν σωστά και γρήγορα στην επίθεση, με τα «σπιρούνια» να ψάχνουν απαντήσεις στον περιορισμό τους. Προσπάθησαν να αναπτυχθούν από αριστερά, με τον Τάουνσεντ να έχει καθίσει στον πάγκο, οι Κέιν και Λαμέλα πέρασαν στο ματς, όμως δεν έκαναν τη διαφορά.

ΤΟΤΕΝΑΜ: Γιορίς, Γουόκερ, Φάζιο, Βερτόνχεν, Ντέιβις, Παουλίνιο (84' Μέισον), Μπενταλέμπ, Τάουνσεντ (73' Λαμέλα), Έρικσεν, Τσαντλί (66' Κέιν), Σολδάδο

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ: Ταταρουσάνου, Σάβιτς, Ροντρίγκεζ, Μπασάντα, Πιζάρο, Χοακίν, Φερνάντες, Βαλέρο (78' Μπαντέλι), Πασκουάλ (66' Αλόνσο), Σάλαχ, Γκόμεζ (85' Ίλισιτς)

Keywords
Τυχαία Θέματα