Μοιρασιά στη Μπρατισλάβα

23:47 20/8/2014 - Πηγή: AEK365

CHAMPIONS LEAGUE-PLAY OFF

ΣΛΟΒΑΝ ΜΠ.-ΜΠΑΤΕ ΜΠΟΡΙΣΟΦ: 1-1
Γήπεδο: Πασιένκι

Ισόπαλες 1-1 αναδείχθηκαν Σλόβαν Μπρατισλάβας και ΜΠΑΤΕ Μπόρισοφ και η πρόκριση θα παιχτεί στη Λευκορωσία.

Στο 10ο λεπτό ο Τσέρνικ απέκρουσε εντυπωσιακά το σουτ του Φορτ, ενώ στο 13' ο Λικτάροβιτς σταμάτησε πάνω στη γραμμή την κεφαλιά του Φορτ και στο 16' ο Τσέρνικ έδιωξε το σουτ του Ζόφτσακ. Στο 26ο λεπτό ο Κρίβετς σημάδεψε το δοκάρι της Σλόβαν και στο 33' ο Βολόντκο αστόχησε από καλή θέση. Στο 37' το σουτ του Ροντιόνοφ πέρασε λίγο άουτ και στο 41' ο Περνίς απέκρουσε το σουτ του Κρίβετς, ενώ

στο 44' η ΜΠΑΤΕ πήρε κεφάλι στο σκορ με το αυτογκόλ του Γιαμπλονσκί.

Στο 53ο λεπτό ο Γκρεντέλ αστόχησε από καλή θέση, ενώ στο 56' ο Περνίς απέκρουσε εντυπωσιακά το σουτ του Ροντιόνοφ και στο 70' ξανά ο Περνίς είπε όχι σε σουτ του Καρνίτσκι. Τελικά στο 80ο λεπτό, ο Βίτεκ με όμορφη προσπάθεια έφερε στα ίσα το ματς για τη Σλόβαν, ενώ στο 85' ακυρώθηκε ακόμη ένα γκολ του Βίτεκ.

ΣΛΟΒΑΝ: Περνίς, Τσίκος, Γιαμπλονσκί, Γκοροσίτο, Χουντάκ, Γκρεντέλ, Ζόφτσακ (59' Χαλενάρ), Μιλίνκοβιτς, Στέφανικ (46' Λασίκ), Σουμά, Φορτ (72' Βίτεκ).

ΜΠΑΤΕ: Τσέρνικ, Καγκούς, Φιλιπένκο, Μλαντένοβιτς, Πολιάκοφ, Λικτάροβιτς (68' Καρνίτσκι), Βολόντκο, Κρίβετς, Ολέκνοβιτς, Ροντιόνοφ (87' Σίγκνεβιτς), Γκορντέιτσουκ.

Keywords
Τυχαία Θέματα