Μοιρασιά στα Χανιά

17:17 12/2/2015 - Πηγή: AEK365

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ: Φάση των «8»
ΧΑΝΙΑ-ΑΠΟΛΛΩΝ:1-1
ΓΗΠΕΔΟ: Περιβόλια

Στα Χανιά η τοπική ομάδα και ο Απόλλων Σμύρνης έμειναν στο 1-1 για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας και άφησαν ανοιχτούς λογαριασμούς ενόψει της ρεβάνς.

Το ματς

Τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης ήταν

ισορροπημένα, χωρίς ωστόσο καμία από τις δυο ομάδες να μπορεί να απειλήσει ουσιαστικά. Έτσι, το 0-0 έμεινε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.
Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που κυριάρχησαν, ωστόσο κόντρα στη ροή του αγώνα οι φιλοξενούμενοι στο 57' πήραν πέναλτι το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Σουάνης. Παρά τη ψυχρολουσία από το γκολ τα Χανιά συνέχισαν να πιέζουν και στο 81' δικαιώθηκαν. Ο Γκονζάλες εκτέλεσε κόρνερ και ο Κρητικός με κεφαλιά από τη μικρή περιοχή νίκησε τον μέχρι εκείνη τη στιγμή ανίκητο Πίτκα. Στη συνέχεια, τίποτα δεν άλλαξε και το 1-1 έμεινε μέχρι το τέλος.


Χανιά (Σούλης Παπαδόπουλος): Σικαλιάς, Παπουτσογιαννόπουλος (46' Γανωτής), Εσόνο (73' Σακελλαρίου), Γκότοβος, Κοντέων, Γκούμας, Ενγκουέμ, Γκονζάλες, Ρόχας (81' Αλέκου), Πάγκαλος, Κρητικός.

Απόλλων Σμύρνης (Αλέκος Βοσνιάδης): Πίτκας, Ψιάνος, Γκόλιας, Κοτσώνης, Κύργιας, Ηρακλής (89' Χατζής), Πινέιρο, Άρσιτς (61' Φαρία), Βάντερσον, Λαγός (53' Σουάνης), Τζιώρας.

Keywords
Τυχαία Θέματα