Μοιρασιά με παράπονα

19:20 18/2/2015 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ: 18η αγωνιστική
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: 2-2
ΓΗΠΕΔΟ: Θ. Βαρδινογιάννης

Μοιράστηκαν βαθμούς κι εντυπώσεις Εργοτέλης και Πανιώνιος. Οι δυο ομάδες για την εξ αναβολής 18η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα έμειναν στο 2-2, έχοντας πολλά παράπονα από την διαιτησία.

Το ματς

Από νωρίς βρέθηκε σε θέση οδηγού ο Πανιώνιος,

μετά το αυτογκολ του Τζανακάκη, ο οποίος στην προσπάθειά του να διώξει έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Οι φιλοξενούμενοι πίεσαν αρκετά κι έκλεισαν καλά τους χώρους, με τον Εργοτέλη να μην μπορεί να μην μπορεί να απειλήσει. Έτσι, οι Νεοσμυρνιώτες έφτασαν στο 2-0 στο 29' με τον Φούντα, ο οποίος μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε ιδανικά τον Σαράνοφ. Το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι ήταν να μπουν στα αποδυτήρια με το σκορ να είναι στο 2-1, μετά την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ουλά στο 38'.
Στην επανάληψη, ο ρυθμός έπεσε, δεν σημειώθηκε κάποια μεγάλη ευκαιρία, με τον Εργοτέλη να έχει μια μικρή υπεροχή. Τελικά, κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα στο 73ο λεπτό με προβολή του Ολαϊτάν. Αυτό το γκολ έφερε πολλές διαμαρτυρίες από τον Πανιώνιο, σχετικά με το αν η μπάλα πέρασε τη γραμμή ή όχι. Στη συνέχεια τίποτα δεν άλλαξε με το 2-2 να μένει μέχρι το τέλος.

Εργοτέλης: Σαράνοφ, Τζανακάκης (85' Σολάρι), Λουβιόν, Γκορκς, Λυκογιάννης, Γκέντσογλου (46' Ολαϊτάν), Μπόε-Καν, Καλέ (66' Χαλκιαδάκης), Γιουσούφ, Ουλά, Τζίλας.

Πανιώνιος: Παπαδόπουλος, Τασουλής, Ρισβάνης, Οικονόμου, Κόρμπος, Μητρόπουλος, Φούντας (70' Κολοβός), Μπουμάλ (90+3' Γκέζος), Αργυρόπουλος, Μπακασέτας (77' Ιμπαγάσα), Γιάννου.

Keywords
Τυχαία Θέματα