Μόγιες: Ημέρες στην Έβερτον

15:08 5/1/2015 - Πηγή: AEK365

Ο Ντέιβιντ Μόγιες υπογράμμισε πως η νίκη της Ρεάλ Σοσιεδάδ επί της Μπαρτσελόνα, του θύμισε τις ημέρες, που βρίσκονταν στον πάγκο της Έβερτον. Ο Σκωτσέζος τεχνικός τόνισε πως πάντα αναρωτιόνταν, το πώς θα μπορούσε να πάρει τη νίκη, σε μια αναμέτρηση κόντρα στη Μπαρτσελόνα.
Αρχικά, ο Μόγιες τόνισε: «Η νίκη θυμίζει τις μέρες στην Έβερτον. Αναρωτιόμουν και τότε πως θα μπορούσα να πάρω ένα αποτέλεσμα κόντρα σε ομάδες όπως η Άρσεναλ, η Λίβερπουλ και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ».
Στη συνέχεια, ο έμπειρος τεχνικός

συμπλήρωσε: «Μελετούσαμε τη Μπαρτσελόνα και στις προηγούμενες ομάδες μου. Και στην Έβερτον και στη Γιουνάιτεντ. Τους παρακολουθούσα με μεγάλη εκτίμηση και αναρωτιόμασταν πως θα μπορούσαμε να πάρουμε ένα αποτέλεσμα εναντίον τους. Απόψε ήταν η ευκαιρία μου. Ήταν μεγάλη βραδιά. Σκοράραμε νωρίς και ήθελα να τους ζορίσουμε. Η αλήθεια είναι ότι τους δυσκολέψαμε πολύ απόψε».
Τέλος, ο πρώην τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δήλωσε για τη Μπαρτσελόνα: «Περίμενα ότι θα είναι στον πάγκο. Έχω προπονήσει μία πολύ μεγάλη ομάδα και εκεί έχεις ένα μεγάλο ρόστερ και πολλά παιχνίδια. Αυτά. Τα μεγάλα ματς έρχονται αργότερα γι' αυτές τις ομάδες, τον Απρίλιο και πρέπει να ξεκουράσεις τους μεγάλους σου παίκτες για να τους έχεις φρέσκους τότε. Νομίζω ότι ο Λουίς Ενρίκε πήρε τη σωστή απόφαση και οι παίκτες που ξεκίνησαν είναι πραγματικά καλοί ποδοσφαιριστές. Ξέρει το ρόστερ του καλύτερα π' όλους και στη θέση του θα είχα κάνει μάλλον το ίδιο πράγμα».

Keywords
Τυχαία Θέματα