Μόγιες: Είχαμε πάθος, αφοσίωση και συγκέντρωση

08:03 11/11/2013 - Πηγή: AEK365

Στο ντέρμπι του "Ολντ Τράφορντ" η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κέρδισε 1-0 την Άρσεναλ μια νίκη που ήρθε, σύμφωνα με τον Ντέιβιντ Μόγιες, χάρη στο πάθος την αφοσίωση και την συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών της πρωταθλήτριας Αγγλίας.
Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, ο Σκωτσέζος προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τόνισε: "Δεν είχαμε πολλές καλές φάσεις, αλλά η νίκη μας σήμερα ήταν πολύ σημαντική. Δεν πανηγυρίζω για την νίκη αλλά επειδή οι παίκτες μου έπαιξαν πολύ καλά. Η Άρσεναλ

είναι σε εξαιρετική κατάσταση από το ξεκίνημα της σεζόν και έπρεπε να παίξουμε πολύ καλά για να κερδίσουμε. Ήμασταν πολύ καλοί στα πρώτα 20-30 λεπτά και συνολικά είχαμε πολύ πάθος, αφοσίωση και συγκέντρωση, κάτι που μας βοήθησε στο δεύτερο μέρος, όταν δεχτήκαμε πίεση. Κάναμε ένα βήμα ακόμη προς την σωστή κατεύθυνση, αλλά θα χρειαστούμε πολλά ακόμη για να φτάσουμε εκεί που θέλω. Όλες οι ομάδες θα έχουν σκαμπανεβάσματα και πιστεύω πως το πρωτάθλημα θα είναι κλειστό φέτος".
Ο Μόγιες μίλησε και για τον σκόρερ του ντέρμπι, τον Ρόμπιν Φαν Πέρσι: "Οι μεγάλοι παίκτες πετυχαίνουν μεγάλα γκολ σε μεγάλα ματς σαν και αυτό. Και ο Φαν Πέρσι είναι μεγάλος παίκτης. Όμως και ο Ρούνεϊ ήταν φανταστικός σήμερα".

Keywords
Τυχαία Θέματα