Μίτσελ: Στο Μάντσεστερ είναι η βραδιά σας

09:28 17/3/2014 - Πηγή: AEK365

Στον Ολυμπιακό έχει ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για την ρεβάνς με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο "Ολντ Τράφορντ", για τους "16" του Τσάμπιονς Λιγκ, και ο Μίτσελ στην χθεσινή προπόνηση είπε, σύμφωνα με δημοσιεύματα, στους παίκτες του Ολυμπιακού το εξής: "Δεν χρειάζεται να σας πω πολλά. Τα περισσότερα σας τα έχω πει και τις προηγούμενες μέρες. Στο Μάντσεστερ είναι η βραδιά

σας. Η δική σας βραδιά".
Ο Ισπανός τεχνικός ξέρει πως το 2-0 είναι μεν ένα σημαντικό προβάδισμα για τον Ολυμπιακό αλλά δεν του εξασφαλίζει την πρόκριση και στο "Ολντ Τράφορντ" αναμένεται να χρησιμοποιήσει την ίδια διάταξη με εκείνην στα εκτός έδρας παιχνίδια της φάσης των ομίλων.
Σε ό,τι αφορά στην αρχική ενδεκάδα, ο Ρομπέρτο θα είναι κάτω από τα δοκάρια, ο Σαλίνο στο δεξί άκρο της άμυνας, οι Μανωλάς και Μαρκάνο τα δυο στόπερ και ο Χολέβας το αριστερό μπακ. Εντινγκά και Μανιάτης θα είναι τα δυο αμυντικά χαφ με τον Τσόρι να είναι πιο μπροστά τους ενώ στα πλάγια θα βρίσκονται ο Κάμπελ με τον Πέρες. Ο Βαλντέζ θα ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης του Ολυμπιακού.
Την τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί η συμμετοχή του Χαβιέ Σαβιόλα στην αποστολή με τον Αργεντινό να ακολουθεί μεγάλο μέρος του κανονικού προγράμματος και στην συνέχεια να κάνει ατομικό.

Keywords
Τυχαία Θέματα