Μίτσελ: Μάγος δεν είμαι εγώ αλλά οι παίκτες μου

09:18 29/12/2013 - Πηγή: AEK365

Η ποιότητα των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού είναι αυτή που κάνει την διαφορά όπως υποστήριξε ο Μίτσελ ο οποίος σημείωσε πως δεν κρατά κάποιο μαγικό ραβδάκι γιατί, όπως είπε, μάγοι είναι οι παίκτες του και όχι αυτός.
Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα REAL NEWS, ο Ισπανός προπονητής του Ολυμπιακού όταν ρωτήθηκε αν κρατά

κάποιο μαγικό ραβδάκι απάντησε: "Δεν είμαι εγώ μάγος. Αυτοί είναι... μάγοι. Δουλεύουν πραγματικά πάρα πολύ καλά. Σίγουρα ο προπονητής έχει έναν σημαντικό ρόλο στην ομάδα... αλλά τον πιο σημαντικό τον έχουν οι παίκτες. Η δική τους ποιότητα είναι που κάνει την διαφορά".
Ο Μίτσελ μίλησε και για αυτό που θέλει τον καινούριο χρόνο: "Θέλω τον καινούριο χρόνο να συνεχίσουμε ακριβώς από εκεί που τελειώσαμε τον προηγούμενο. Είμαστε πραγματικά πολύ ευτυχισμένοι με όσα έχουμε καταφέρει. Έχουμε παίξει πολύ καλά. Υπάρχει τεράστια ικανοποίηση για όλα αυτά που έχουν συμβεί ως τώρα".
Σε ερώτηση αν έχει ανεκπλήρωτα όνειρα για τον Ολυμπιακό του 2014, ο Ισπανός προπονητής απάντησε ως εξής: "Άλλα όνειρα; Πραγματικά είμαι γεμάτος. Τι άλλο να ζητήσω; Παίζουμε καλά, σπάμε τα ρεκόρ. Είμαστε μέσα σε όλους τους στόχους μας. Συνεχίζουμε στην Ευρώπη. Υπάρχει κάτι άλλο να ζητήσω;".
Για τις αναμετρήσεις με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Μίτσελ είπε: "Είναι φανταστικό αυτό που μας συμβαίνει, για την ακρίβεια, πρόκειται να συμβεί, με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Είναι ένα μεγάλο βραβείο. Ένα μεγάλο δώρο. Αυτό που έχουμε να κάνουμε από την πλευρά μας είναι να πάμε και να το απολαύσουμε".
Τέλος, ο Μίτσελ έδωσε τις ευχές του για το νέο έτος: "Εύχομαι σε όλο τον κόσμο ευτυχία, ειρήνη και κυρίως να βρει ο καθένας τον δρόμο του σε αυτές τις δυσκολίες".

Keywords
Τυχαία Θέματα