Μίτσελ: Καλό αλλά όχι τελειωτικό το 2-0

13:45 26/2/2014 - Πηγή: AEK365

Σε τρεις ισπανικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς μίλησε ο Μίτσελ μετά την νίκη του Ολυμπιακού επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τον Ισπανό τεχνικό να σημειώνει πώς ναι μεν το 2-0 είναι καλό σκορ αλλά δεν είναι τελειωτικό.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μίτσελ στο
Cadena Ser: "Δίνω περισσότερες αγκαλιές από ένα ταυρομάχο. Έκαναν μια απίστευτη προσπάθεια οι παίκτες. Είναι μια μαγική βραδιά. Ήταν το μοναδικό ματς που διεξάγονταν αυτή την ώρα και

αυτό που συνέβη ήταν πολύ καλό για το ελληνικό ποδόσφαιρο.
Ποντάραμε και στην πίεση που θα ένιωθε η Γιουνάιτεντ ως φαβορί. Δεν θα μπορούσα να ξεχωρίσω έναν παίκτη, γιατί όλοι παίρνουν άριστα. Προσπαθήσαμε να διαβάσουμε τον αγώνα με δυο τρόπους. Όταν δεν είχαμε την μπάλα, πιέσαμε ώστε μα μην τους αφήνουμε να συνδυαστούν ανάμεσα στις γραμμές. Όταν είχαμε την μπάλα, επιχειρήσαμε να έχουμε μεγάλες κατοχές, αφού για μια ομάδα που είναι συνηθισμένη να επιτίθεται, αυτό της προκαλεί μεγάλη φθορά και την οδηγεί σε λάθη τα οποία εκμεταλλευτήκαμε".
Cadena Cope: "Μετά την χειμερινή μεταγραφική περίοδο, έχουμε μείνει με 19 ποδοσφαιριστές. Παίξαμε σε υψηλό επίπεδο και η νίκη είναι αποτέλεσμα της δουλειάς και απόλυτα δίκαιη. Οχι μόνο λόγω της νίκης, αλλά επειδή είδα πολύ ενδιαφέροντα πράγματα από την ομάδα του Γκουστάβο Πογιέτ (σ.σ. Σάντερλαντ). Ο τρόπος που έπαιξε με βοήθησε πολύ.
Εμείς δεν ξέρουμε να παίζουμε για να αμυνόμαστε, αφού στο πρωτάθλημα παίζουμε πάντα στην επίθεση και προσπαθήσαμε, ακόμα και σε αυτό το ματς να έχουμε την κατοχή της μπάλας. Το 2-0 είναι καλό σκορ, αλλά σε καμία περίπτωση τελειωτικό. Αν η Γιουνάιτεντ παίξει σε υψηλό επίπεδο, μπορεί να επιβληθεί, αλλά πιθανόν στην ρεβάνς να έχουμε και περισσότερους χώρους, για τους οποίους διαθέτουμε γρήγορους παίκτες. Δεν σκεφτόμαστε τα προημιτελικά, αλλά να χαρούμε αυτή τη νίκη. Οπως είπα στους παίκτες μου, τους ευχαριστώ πάρα πολύ γι' αυτή την χαρά που μου έδωσαν".
Onda Cero: "Οι παίκτες αξίζουν όλα τα μπράβο γι' αυτή την ιστορική νίκη, αλλά εξακολουθεί να υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων, σε όλα τα επίπεδα".

Keywords
Τυχαία Θέματα