Μίτσελ: Ενθουσιασμός και ταπεινότητα με Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

15:50 16/1/2014 - Πηγή: AEK365

Στα δυο παιχνίδια με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τους "16" του Τσάμπιονς Λιγκ ο Μίτσελ ξεκαθάρισε πως οι παίκτες του Ολυμπιακού θα κοιτάξουν στα μάτια τους πρωταθλητές Αγγλίας και θα αντιμετωπίσουν και τους δυο αγώνες με ενθουσιασμό και ταπεινότητα.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ισπανός προπονητής του Ολυμπιακού στην ιστοσελίδα teinteresa.es
- Για τη συνεργασία του με τον Ολυμπιακό:

"Είμαι πολύ καλά στον Ολυμπιακό. Είναι σπουδαίο κλαμπ και εμπλουτίζεις τα πάντα επαγγελματικά όταν δουλεύεις σ' αυτήν την ομάδα. Συνεργάζομαι με παίκτες 16 διαφορετικών εθνικοτήτων. Έχουμε ένα σοβαρό πρότζεκτ, με οργανωμένο μπάτζετ. Είναι ένας μεγάλος σύλλογος με πάθος για το ποδόσφαιρο. Και είναι καλό για μένα που εργάζομαι στο εξωτερικό, βελτιώνομαι ως επαγγελματίας στον Ολυμπιακό".
- Για το αν μπορεί ο Ολυμπιακός να φτάσει πολύ ψηλά στο Champions League όπως η Σάλκε ή η Μάλαγα στο παρελθόν: "Δεν αποκλείω τίποτα. Στον όμιλο αντιμετωπίσαμε με μεγάλη ανταγωνιστικότητα την Παρί Σεν Ζερμέν. Κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα έχουμε ενθουσιασμό και ταπεινότητα, έτσι θα την αντιμετωπίσουμε. Θα την κοιτάξουμε στα μάτια".
- Για το αν θέλει να γίνει προπονητής της Ρεάλ: "Πάντα έχω αυτή τη φιλοδοξία, αλλά ας είμαστε ειλικρινείς. Δεν σημαίνει ότι ένας παλιός παίκτης μπορεί πάντα να γίνει προπονητής στην ομάδα του. Είναι αλήθεια ότι έχει γίνει με τον Γκουαρδιόλα και τον Σιμεόνε, αλλά δεν μπορεί να γίνεται πάντα. Εγώ συνεχίζω να δουλεύω και αν μου παρουσιαστεί η ευκαιρία θέλω να είμαι καλά προετοιμασμένος. Κι η εμπειρία μου στον Ολυμπιακό είναι πολύ σημαντική".

Keywords
Αναζητήσεις
que significa tapeinotita
Τυχαία Θέματα