Μήτρογλου: Καλό δίδυμο με Σαβιόλα

18:55 16/9/2013 - Πηγή: AEK365

Μπορεί η Παρί Σεν Ζερμέν να είναι πολύ δυνατή ομάδα και να έχει ισχυρό ρόστερ, όμως αυτό δεν επηρεάζει τον Κώστα Μήτρογλου. Ο επιθετικός του Ολυμπιακού, εκπροσώπησε τους συμπαίκτες του στη συνέντευξη Τύπου και αναφέρθηκε στην αναμέτρηση της Τρίτης τονίζοντας πως οι «ερυθρόλευκοι» θα πάνε να εκμεταλλευτούν την δύναμη της έδρας και την ώθηση που δίνει το

«Γ. Καραϊσκάκης».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του πρώτου σκόρερ του Ολυμπιακού:

«Αύριο είναι ένα πολύ δύσκολο ματς με την Παρί, η οποία έχει καλούς και σημαντικούς παίκτες. Είναι μια από τις καλύτερες ομάδες του κόσμου, όμως εμείς θα έχουμε δίπλα μας τον κόσμο, θα κάνουμε αυτό που θα μας πει ο προπονητής και ελπίζω να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Πρέπει να κάνουμε αυτό που μας ζητά ο προπονητής και να είμαστε συγκεντρωμένοι.

Αν δεν είμαστε συγκεντρωμένοι μπορεί να μας κάνουν ζημιά, όμως εμείς θα δώσουμε το 100% και ελπίζω να τα καταφέρουμε».

Για την δυναμικότητα της Παρί, είπε: «Η Παρί είναι πολύ δυνατή ομάδα, σε κάθε θέση έχει κορυφαίους παίκτες, όμως εμείς πρέπει να κοιτάμε τον εαυτό μας και να είμαστε συγκεντρωμένοι".

Φυσικά του έγινε ερώτηση και για την συνύπαρξή του με τον Σούπερ Σταρ, Σαβιόλα: «Το σημαντικό είναι πως κερδίσαμε με μεγάλα σκορ. Το σημαντικό δεν είναι πως πέτυχα εγώ τα γκολ. Με τον Σαβιόλα έχω ταιριάξει πάρα πολύ, όπως και με τους άλλους παίκτες που έχουν έρθει και πιστεύω πως θα τα πάμε πολύ καλά και αύριο».

Keywords
Τυχαία Θέματα