Μήνυσε τον Άδωνι ο ραδιοσταθμός «Στο Κόκκινο»

19:00 25/11/2013 - Πηγή: AEK365

Ο ραδιοφωνικός σταθμός 105,5 «Στο Κόκκινο» αποφάσισε να προσφύγει στη δικαιοσύνη κατά του υπουργού Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη, καταθέτοντας μήνυση και αγωγή για τις δηλώσεις του ότι οι φαρμακοβιομηχανίες δίνουν διαφημίσεις στο ραδιοσταθμό.

Σε ανακοίνωσή του ο ραδιοσταθμός αναφέρει: «Μετά τις προκλητικά απαξιωτικές και συκοφαντικές δηλώσεις του Υπουργού Υγείας κ. Άδωνι Γεωργιάδη

στα ΜΜΕ η διεύθυνση του ρ/σ, θέλοντας να διαφυλάξει το κύρος και την αξιοπιστία των μεταδιδομένων του αλλά και των συνεργατών του, την αξιοπιστία του στην διαφημιστική αγορά καθώς και την πιθανότητα διαφυγόντων εσόδων, αποφάσισε να προσφύγει στη δικαιοσύνη καταθέτοντας μήνυση και αγωγή προκειμένου να σταματήσει η υβριστική και στρεβλωτική πρακτική που ακολουθεί ο Υπουργός θέλοντας να επιβάλει τις απόψεις του στην κοινή γνώμη».

Σε δηλώσεις του στον Σκάι, ο υπουργός Υγείας κατηγόρησε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης για διαπλοκή, ζητώντας από τον ΣΥΡΙΖΑ να παρουσιάσει τις διαφημιστικές συμφωνίες φαρμακοβιομηχανιών με τον ραδιοσταθμό «Στο Κόκκινο».

Απαντώντας στον Αδ.Γεωργιάδη ο ΣΥΡΙΖΑ τον χαρακτηρίζει «ντίλερ των πολυεθνικών» που «παριστάνει τον προστάτη των ασφαλισμένων», ενώ κάνει λόγο για «επικοινωνιακούς αντιπερισπασμούς» του υπουργού Υγείας.

Keywords
Τυχαία Θέματα