Μινιολέ: Ανταγωνισμός σε κάθε σύλλογο

19:48 10/7/2013 - Πηγή: AEK365

Αναλυτικά τα λεγόμενά του κατά την επίσημη παρουσίασή του:
Για τον ανταγωνισμό με τον Πέπε Ρέινα: «Ο ανταγωνισμός είναι κάτι που υπάρχει σε κάθε σύλλογο. Είχα ανταγωνισμό στην εθνική Βελγίου, είχα ανταγωνισμό στη Σάντερλαντ καθώς υπήρχαν οι Γκρεγκ Γκόρντον και Κίερεν Γουέστγουντ και άλλοι διεθνείς γκολκίπερ. Δεν είναι κάτι που θα συναντήσω για πρώτη φορά. Όπου και να πας, ειδικά αν το κάνεις για μία μεγαλύτερη ομάδα, πάντα θα πρέπει να παλεύεις για τη θέση σου και ιδίως αν είσαι τερματοφύλακας, που μπορεί να παίξει μόνο ένας. Είναι μια δοκιμασία για μένα. Το μόνο που μπορείς

να κερδίσεις είναι να γίνεις καλύτερος και πιο δυνατός. Θα κάνω το καλύτερο που μπορώ, θα προπονηθώ όσο πιο καλά μπορώ και στα παιχνίδια που θα πάρω ευκαιρίες θα δείξω τι είμαι ικανός να κάνω».
«Κοιτάω μόνο τον εαυτό μου και αυτό που με απασχολεί είναι να είμαι και πάλι σε φόρμα μετά τη διακοπή. Είχα μόνο τρεις εβδομάδες ρεπό, λόγω των διεθνών υποχρεώσεών μου. Είμαι σε καλή κατάσταση και από τη στιγμή που έχω έρθει είναι να προπονούμαι, γιατί με τις προπονήσεις έρχονται και τα παιχνίδια. Θα κάνω τα πάντα για να παίζω κάθε εβδομάδα. Δεν είμαι εδώ για να ξεκουράζομαι και να χαλαρώνω. Ήρθα να κάνω πρόοδο και να αγωνιστώ. Όταν θα έρθει η στιγμή, θα είμαι έτοιμος».
Για το κλίμα και τους στόχους της Λίβερπουλ: «Είναι ένα μεγάλο βήμα για εμένα και είμαι πολύ χαρούμενος που προπονούμαι με το υπόλοιπο σύνολο εδώ και δύο εβδομάδες. Μίλησα με τον προπονητή και μου είπε ότι θα κάνουμε ένα μεγάλο βήμα μπροστά. Θα παίξουμε το πρώτο μας παιχνίδι το Σάββατο και μετά από αυτό έρχεται η περιοδεία. Στη συνέχεια θα δω τι πρόοδο έχω κάνει. Αυτή τη στιγμή προπονούμαι και προσπαθώ να προσαρμοστώ στον τρόπο με τον οποία αγωνίζονται η ομάδα και οι συμπαίκτες μου. Όταν πρωτοήρθα είδα πολλή όρεξη και φιλοδοξία. Όλοι μιλούν για πρόοδο και πίεση για μία θέση στην τετράδα. Αυτό το παρατήρησα και στις συζητήσεις μου με το προπονητικό επιτελείο των τερματοφυλάκων, καθώς επίσης σε αυτή που είχα με τον προπονητή. Όλοι θέλουν να προχωρήσουμε , να μπούμε στην τετράδα και να κερδίσουμε τρόπαια».

Keywords
Τυχαία Θέματα