Μίλνερ: Δεν φοβόμαστε κανένα αντίπαλο

16:53 12/12/2013 - Πηγή: AEK365

Οι «πολίτες» δεν κατάφεραν να ολοκληρώσουν το... θαύμα απέναντι στη Μπάγερν Μονάχου το βράδυ της περασμένης Τρίτης (10/12) και τελικά περιορίστηκαν στη δεύτερη θέση του γκρουπ, κάτι που σημαίνει ότι θα τεθούν αντιμέτωποι με κάποιον από τους πρώτους των ομίλων της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.
Παρά το γεγονός όμως ότι απέναντι τους θα βρεθεί μία εκ των Ρεάλ Μαδρίτης, Παρί Σεν Ζερμέν, Ντόρτμουντ, Ατλέτικο Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα, ο Μίλνερ

φρόντισε να... ξεκαθαρίσει πως η ομάδα του Μανουέλ Πελεγκρίνι δεν αισθάνεται φόβο για κανέναν και αυτό διότι η νίκη επί των πρωταθλητών Ευρώπης απέδειξε την ποιότητα της Σίτι.
«Την Τρίτη πετύχαμε μια σπουδαία νίκη κόντρα σε μία από τις κορυφαίας ομάδες στην Ευρώπη τα τελευταία χρόνια. Μια τέτοια επιτυχία νομίζω ότι αποδεικνύει την ποιότητα που έχουμε. Δεν χρειάζεται να διαλέξουμε αντίπαλο για τους 16, αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι στο τι μπορούμε να πετύχουμε εμείς. Σίγουρα ο αντίπαλος που θα προκύψει θα είναι μια δύσκολη ομάδα, ωστόσο με αυτά που έχουμε κάνει θεωρώ πως έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε να συνεχίσουμε» ήταν τα λόγια του Μίλνερ.

Keywords
Τυχαία Θέματα