Μίλησε στους παίκτες ο Φωτίου!

20:51 11/1/2013 - Πηγή: AEK365

Στο ξενοδοχείο «Holiday Inn» βρίσκεται αυτή την ώρα ο Άλκης Φωτίου, ο οποίος θα συζητήσει με τον Ανδρέα Δημητρέλο, που επίσης είναι εκεί, για τα... τυπικά της συμφωνίας μεταξύ των δύο πλευρών, αναφορικά με την ταμειακή διευκόλυνση που θα κάνει στην ΠΑΕ.

Ο ομογενής επιχειρηματίας, εκτός από την συζήτηση με τον πρόεδρο της ΑΕΚ, ζήτησε να μιλήσει και στους ποδοσφαιριστές της «Ένωσης», θέλοντας να τους εξηγήσει το σκεπτικό της κίνησής του και παράλληλα να τους εμψυχώσει ενόψει του αυριανού αγώνα.

Ο Φωτίου

είπε στους παίκτες πως προχωράει σε αυτή την ταμειακή διευκόλυνση κυρίως για να πάρουν οι ίδιοι μια οικονομική «ανάσα», καθώς, όπως τόνισε, ξέρει τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και θέλει να βοηθήσει όσο μπορεί από την πλευρά του ώστε να τα ξεπεράσουν. Παράλληλα, τους είπε πως αυτό που πρέπει να κάνουν εκείνοι με τη σειρά τους είναι να τα δώσουν όλα για να βγει η ομάδα από αυτή τη δύσκολη θέση, ενώ ξεκαθάρισε πως σκοπεύει να βοηθήσει και με άλλους τρόπους στο μέλλον την «Ένωση», καθώς την «πονάει» και δεν του αρέσει να τη βλέπει σε αυτή την κατάσταση

«Συμφώνησα με τη διοίκηση να δώσω ένα ποσό στην ομάδα, κυρίως για να πληρωθείτε εσείς και να πάρετε μια ανάσα. Ξέρω ότι περνάτε δύσκολα και η κατάσταση δεν είναι η καλύτερη και γι' αυτό θέλω να βοηθήσω. Είμαι δίπλα στην ομάδα και έχω σκοπό να την βοηθήσω και στο μέλλον. Να είστε σίγουροι πως η διοίκηση κάνει ότι μπορεί για να αλλάξουν τα πράγματα και οι άνθρωποι τρέχουν από το πρωί μέχρι το βράδυ για να βρουν μια λύση. Αυτό που προέχει τώρα είναι να κάνετε ότι μπορείτε για να κερδίσουμε την Ξάνθη και να ξεφύγουμε από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Πρέπει από εδώ και πέρα να τα δώσετε όλα, δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια», είπε στους παίκτες ο Φωτίου, οι οποίοι τον άκουσαν με προσοχή και σχολίασαν πολύ θετικά τα όσα τους είπε, καθώς είδαν έναν άνθρωπο που δείχνει διάθεση να τους βοηθήσει και κατανοεί τα προβλήματά τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα