Μίλησε (πάλι) με Βιντιάδη

23:32 18/10/2012 - Πηγή: AEK365

Μπορεί η έλευση του Έβαλντ Λίνεν στην ΑΕΚ να… μετέφερε την κουβέντα και το ενδιαφέρον στο αγωνιστικό με την ελπίδα για αλλαγή στην εικόνα της ομάδας προς το καλύτερο, αλλά τα διοικητικά παραμένουν το πιο σημαντικό κομμάτι στην ζωή και την καθημερινότητα της Ένωσης. Ο Ανδρέας Δημητρέλος και σήμερα είχε επαφή με την πλευρά του Δημήτρη Βιντιάδη, όπως και πριν δύο ημέρες για θέματα της αύξησης Μ.Κ. και διαδικαστικά για τον έλεγχο των ορκωτών.

Δεδομένα πια αύριο Παρασκευή δεν θα φτάσουν (σύμφωνα με τα δεδομένα μέχρι

και πριν λίγη ώρα) στα Σπάτα ορκωτοί ελεγκτές, με τον πρόεδρο της ΠΑΕ να εκτιμά ότι πολύ πιθανόν αυτό να γίνει την επόμενη εβδομάδα. Παραμένει ο πρόεδρος της Ένωσης αισιόδοξος για την ολοκλήρωση του deal, αλλά αν δεν γίνει έλεγχος και εν συνεχεία δεν μπουν τα χρήματα που πρέπει μέσω της αύξησης Μ.Κ. στην ΠΑΕ τότε τίποτε δεν μπορεί να προδικαστεί από τώρα.

Η ΑΕΚ έχει ανάγκη χρήματα για να «ζήσει». Και εδώ και αρκετό καιρό έχει «παγώσει» κάθε οικονομική συναλλαγή και δεν τηρεί εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα τους διακανονισμούς. Αν δεν ολοκληρωθεί το deal με τους Βιντιάδη – Χάρις με δεδομένο ότι δεν υπάρχει στο ορίζοντα καμία πρόταση με άμεση καταβολή χρημάτων από επενδυτή, τότε η επιβίωση της ΠΑΕ ΑΕΚ τους επόμενους μήνες θα είναι εξαιρετικά δύσκολη.

Keywords
Τυχαία Θέματα