«Μικρόβιο η ΑΕΚ»

17:38 23/7/2012 - Πηγή: AEK365

Μόλις 22 ετών και… κόβει την ανάσα στους άντρες. Ο λόγος για την Φρύνη Βλάχου, την εντυπωσιακή σε ομορφιά κοπέλα που έχει δύο καψούρες. Την ΑΕΚάρα και το τραγούδι. Και μιλώντας στο aek365, μιλά για αυτές τις δύο…

Η συνέντευξη:

- Φρύνη ας αρχίσουμε με τις συστάσεις…

Γεννήθηκα στην Αθήνα στις 14-3-1990, όμως μεγάλωσα στην Πάτρα. Έχω καταγωγή από την Κεφαλονιά. Περίεργος συνδυασμός

(σ.σ γέλια). Πέρασα πολύ όμορφα παιδικά χρόνια και έχω πολύ καλές αναμνήσεις, αφού από τότε μέχρι και σήμερα είχα πάντα κοντά μου τους ανθρώπους που αγαπώ.

-H σχέση σου με την ΑΕΚ...

Θυμάμαι από μικρή λόγω του μπαμπά μου ότι παρακολουθούσαμε τα ματς μαζί στην τηλεόραση στην πορεία ξεκίνησα να πηγαίνω στο γήπεδο που συνεχίζω να πηγαίνω ακόμα και τώρα όποτε βρίσκω χρόνο γιατί η ΑΕΚάρα είναι μικρόβιο και δεν μπορεί να κοπεί ποτέ!

- Πως αποφάσισες να γίνεις τραγουδίστρια;

Η απόφασή μου ήταν ξαφνική, κυρίως για την οικογένειά μου, αφού εγώ από πολύ μικρή ηλικία γνώριζα τι ζητά η καρδιά μου. Τα ενδιαφέροντα μου περιορίζονταν μόνο στα καλλιτεχνικά. Σε ηλικία 17 ετών ανακοίνωσα στους γονείς μου ότι θέλω να τραγουδήσω επαγγελματικά, καθώς η ιδέα αυτή είχε…σφηνωθεί στο μυαλό μου. Έτσι με ανέλαβε ο θείος μου, ένας καταξιωμένος πιανίστας και μαέστρος που με… συνόδευσε στα πρώτα μου βήματα. Είμαι περήφανη που στάθηκε δίπλα μου, και αποτελεί πρότυπο ήθους για μένα.

- Ποιο είναι το είδος της μουσικής που πιστεύεις πως σε αντιπροσωπεύει ;

Αγαπώ όλα τα είδη και ακούω τα πάντα, τραγουδάω τα πάντα. Απο ξένο ποπ, ροκ μέχρι και ελαφρολαικά, αφού το… αυθεντικό ελληνικό τραγούδι είναι πάντα μέσα στην καρδιά μου.

- Είσαι ευχαριστημένη από τα πρώτα σου βήματα στον χώρο ή θα ήθελες να είχες κάνει παραπάνω πράγματα;

Τα πράγματα θα μπορούσαν να ήταν καλύτερα.. αλλά και χειρότερα. Αλλά μην είμαι και αχάριστη. Νιώθω αρκετά τυχερή και είμαι ευγνώμων για όλα όσα έχω καταφέρει μέχρι στιγμής και συνεχίζω... κοιτώντας μόνο μπροστά.

- Αυτή την στιγμή σε βρίσκουμε στο «Ακρωτήρι» κάθε Τετάρτη… Έχει κάτι άλλο το μενού του φετινού καλοκαιριού;

Πραγματοποιώ εδώ και αρκετό καιρό εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα και όπως είπες και εσύ κάθε Τετάρτη τραγουδώ στο καλύτερο πάρτυ της Αθήνας «SEX ME UP» στο Ακρωτήρι, όπου γίνεται… χαμός!

-Σκέφτεσαι τη συνεργασία με κάποια δισκογραφική εταιρεία για κάποιο single ή για CD ;

Μέσα στον Ιούλιο είμαι στην ευχάριστη θέση να κυκλοφορήσω το πρώτο μου single με την υπογραφή του Νικου Βουτουρά. Όσο για την δισκογραφική αποτελεί έκπληξη και θα την μάθετε αργότερα (σ.σ. γέλια)

-Σου έχει περάσει από το μυαλό έκτος από τον ρόλο της τραγουδίστριας, αυτός του συνθέτη ή του στιχουργού;

Είναι κάτι το οποίο μου αρέσει αλλά δε σημαίνει ότι ο καθένας μπορεί να το κάνει με επιτυχία. Οπότε ο καθένας στον τομέα του και δικός μου είναι το τραγούδι.

- Ποιες τραγουδίστριες αποτελούν τα πρότυπά σου;<
Keywords
Τυχαία Θέματα