Μια περιουσία στον Κρίστιαν Μπέιλ, για να ξαναπαίξει τον Μπάτμαν!

14:22 15/8/2013 - Πηγή: AEK365

Με κάθε τρόπο θέλει η Warner Bros τον ηθοποιό Κρίστιαν Μπέιλ να υποδυθεί τον Μπάτμαν για τέταρτη φορά στην ταινία «Superman Vs Batman» και γι' αυτό δε λυπάται τα χρήματα. Έτσι, σύμφωνα με δημοσιεύματα φέρεται να έχει προσφέρει 50 εκατ. δολάρια στον Μπέιλ για να τον πείσει, μιας και ο ηθοποιός είχε δηλώσει ότι οι τρεις φορές που υποδύθηκε τον Σκοτεινό Ιππότη, ήταν ήδη αρκετές. Ωστόσο, μια τέτοια προσφορά

είναι δύσκολο κανείς να την αρνηθεί.

Η ταινία «Superman vs. Batman» που θα κυκλοφορήσει το 2015 αναμένεται να είναι... ιστορική καθώς θα είναι η πρώτη φορά που θα συναντηθούν οι δυο σουπερ ήρωες της DC και ποιος θα ήταν καλύτερος για τη θέση του Μπάτμαν από τον Κρίστιαν Μπέιλ που ξέρει καλά τη δουλειά! Άλλωστε τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ξανά ο Κρίστοφερ Νόλαν (σκηνοθέτης των ταινιών Μπάτμαν) κι αυτός αναμένεται να είναι ακόμα ένας λόγος για να πει ο Μπέιλ το «ναι».

Ωστόσο, ακόμα κι αν τελικά ο Μπέιλ αρνηθεί ήδη υπάρχουν άλλοι υποψήφιου με τους Ράιν Γκόσλινγκ, Τζος Μπρόλιν, Τζόε Μανγκανιέλο και Ορλάντο Μπλουμ να είναι οι επικρατέστεροι.

Keywords
Τυχαία Θέματα