Μία νίκη από τον τίτλο η Τσέλσι

23:50 29/4/2015 - Πηγή: AEK365

PREMIER LEAGUE-27η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΛΕΣΤΕΡ-ΤΣΕΛΣΙ: 1-3
Γήπεδο: King Power

Με τρεις βαθμούς στο παιχνίδι της προσεχούς Κυριακής κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας, η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο στέφεται κι επίσημα Πρωταθλήτρια Αγγλίας, αφού αυτή τη στιγμή, το μοναδικό... εμπόδιο, είναι η Άρσεναλ που έχει ένα ματς λιγότερο.

Οι «μπλε» βρέθηκαν πίσω στο σκορ από το γκολ του Ολμπράιτον στις καθυστερήσεις του

πρώτου μέρους, όμως ο Ντρογκμπά ισοφάρισε με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου για να βρουν επίσης το δρόμο για τα δίχτυα οι Τέρι και Ραμίρεζ.
Στο +1 από την επικίνδυνη ζώνη, με ματς περισσότερο από τη Σάντερλαντ και παιχνίδι - φωτιά κόντρα στη Νιούκαστλ το προσεχές Σάββατο, η Λέστερ. Τέλος στο σερί τεσσάρων νικών για την ομάδα του Νάιτζελ Πίρσον.

Η Λέστερ προσπάθησε να παίξει την Τσέλσι στα ίσια και έδειξε ότι η κατάσταση στην οποία βρίσκεται δεν είναι για ... δειλούς. Ξεκίνησε καλά, όμως, επηρεάστηκε στιγμιαία από τις δύο αναγκαστικές αλλαγές με τους Κινγκ και Χουτ ν' αποχωρούν με προβλήματα τραυματισμών. Οι «μπλε» προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν το μομέντουμ και το «πάγωμα» των γηπεδούχων με την αρνητική τροπή που φαινόταν να παίρνει το ματς για εκείνους, όμως το μοναδικό που κατάφεραν ήταν ένα κακό σουτ εκτός ισορροπίας του Ντρογκμπά. Οι «αλεπούδες» ανέβηκαν στο φινάλε του πρώτου μέρους και αφού πρώτα ο Τσεχ στο 41' απέκρουσε το μονοκόματο σουτ του Κοντσέσκι στη δεξιά του γωνία, μάζεψε τη μπάλα από τα δίχτυα του στις καθυστερήσεις από πλασέ του Ολμπράιτον που έκανε το 1-0!

Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, ο Ντιντιέ Ντρογκμπά σκόραρε για πρώτη φορά μέσα στο 2015 και με ωραίο συρτό δεξί σουτ από γύρισμα του Θέσαρ Αθπιλικουέτα ισοφάρισε άμεσα σε 1-1 για την Τσέλσι. Η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο ανέβασε την απόδοσή της, οι Μάτιτς και Γουίλιαν πήραν περισσότερες προσπάθειες, στο 51' ο Φάμπρεγας αιφνιδιάστηκε και έχασε σίγουρο γκολ από γέμισμα στην περιοχή, ενώ ο Ντρογκμπά δέκα λεπτά μετά σούταρε άουτ από πλάγια θέση. Με λονδρέζικο μονόλογο έμοιαζε το δεύτερο μέρος της αναμέτρησης στο «King Power Stadium» με τη Λέστερ να προσπαθεί περισσότερο να κλείσει κάθε διάδρομο προς την εστία της. Στο 79', ο Τζον Τέρι κατάφερε να ξεφύγει από τα μαρκαρίσματα και αφού πρώτα ο Σμάιχελ απέκρουσε την κεφαλιά του Κέιχιλ, ο αρχηγός από κοντά με προβολή έβαλε μπροστά την Τσέλσι, ενώ το εκπληκτικό αριστερό σουτ του Ραμίρες από ασίστ του Φάμπρεγας στο 83' διαμόρφωσε το τελικό 3-1!

ΛΕΣΤΕΡ: Σμάιχελ, Βασιλέφσκι, Χουτ (24' Ντε Λάετ), Μόργκαν, Ολμπράιτον, Κινγκ (17' Τζέιμς), Καμπιάσο, Ντρινκγουότερ, Κοντσέσκι, Βάρντι (76' Μαχρέζ), Ουγιόα

ΤΣΕΛΣΙ: Τσεχ, Ιβάνοβιτς, Κέιχιλ, Τέρι, Αθπιλικουέτα, Ραμίρες, Μάτιτς, Γουίλιαν (84' Ζούμα), Φάμπρεγας (90' Μίκελ), Αζάρ (88' Κουαδράδο), Ντρογκμπά

Keywords
Τυχαία Θέματα