«Μια κακή βραδιά και έμεινες έξω»

08:25 17/12/2011 - Πηγή: AEK365

Το εμπόδιο της ΤΣΣΚΑ Μόσχας καλείται να ξεπεράσει η Ρεάλ Μαδρίτης στους "16" του Τσάμπιονς Λιγκ με τον Εμίλιο Μπουτραγκένιο να υπογραμμίζει τους κινδύνους που κρύβουν οι δυο αναμετρήσεις επισημαίνοντας πως στα ευρωπαϊκά παιχνίδια μια κακή βραδιά μπορεί να σε στείλει εκτός συνέχειας.

Σε δηλώσεις του στην Νιόν αμέσως μετά την κλήρωση ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων της Ρεάλ Μαδρίτης τόνισε: "Έχουμε μια σπουδαία ομάδα και αυτή την περίοδο οι εμφανίσεις μας είναι πολύ καλές, αλλά είναι πολύ δύσκολο

να κατακτήσεις τίτλους στις μέρες μας. Δεν θα είναι καθόλου εύκολο. Μια κακιά βραδιά στην Ευρώπη και είσαι εκτός. Θα πρέπει να πηγαίνουμε παιχνίδι με παιχνίδι και να προσπαθούμε να δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας και να δούμε αν θα έχουμε στο τέλος κάποια τύχη".

Ο Μπουτραγκένιο επεσήμανε και άλλα στοιχεία που πρέπει να προσέξει η Ρεάλ Μαδρίτης πέρα από την ίδια την ΤΣΣΚΑ Μόσχας με τον παλαίμαχο άσο της ομάδας να δηλώνει: "Στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν ξέρεις. Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας είναι μια επικίνδυνη αντίπαλος και ρόλο θα παίξουν και άλλοι παράγοντες, όπως η χαμηλή θερμοκρασία στην Μόσχα τον Φεβρουάριο. Ο αγωνιστικός χώρος με το τεχνικό χορτάρι θα είναι επίσης ένα πρόβλημα για εμάς".

Keywords
Τυχαία Θέματα