Μια γυναίκα θα παντρευτεί δυο άντρες στην Κένυα!

16:22 27/8/2013 - Πηγή: AEK365

Συνήθως ακούμε ένας άντρας να παντρεύεται πολλές γυναίκες, ωστόσο στην Κένυα μπορεί να γίνει και το αντίθετο! Μια γυναίκα πρόκειται να παντρευτεί δυο άντρες με τους οποίους είχε δεσμό ταυτόχρονα τα τελευταία τέσσερα χρόνια!

Σύμφωνα με δικηγόρο, ο περίεργος αυτός γάμος θα κριθεί νόμιμος, εφόσον αποδειχθεί ότι η πολυανδρία, δηλαδή μία γυναίκα να έχει περισσότερους από έναν σύζυγο, συνιστά μέρος της παράδοσής τους.

Η συμφωνία που καλούνται να υπογράψουν οι δύο άνδρες είναι να μένουν στο σπίτι της γυναίκας τους και να αναλάβουν την ανατροφή των παιδιών που εκείνη

θα φέρει στον κόσμο.

Ένας αστυνομικός της περιοχής τους έπεισε να κάνουν αυτό το βήμα, όταν βρήκε τους δύο άνδρες να τσακώνονται για τα μάτια της γυναίκας, η οποία δεν θέλει να αποκαλύψει τα στοιχεία της.

«Συμφωνήσαμε ότι από σήμερα δεν θα απειλούμε και δεν θα ζηλεύουμε ο ένας τον άλλον για τη γυναίκα μας, η οποία λέει ότι δεν είναι έτοιμη να αφήσει τον έναν από τους δύο» αναφέρει η συμφωνία. Και συνεχίζει: «Συμφωνούμε να αγαπάμε ο ένας τον άλλον και να ζούμε ειρηνικά. Κανείς δεν μας υποχρέωσε να συνάψουμε αυτή τη συμφωνία».

Σύμφωνα με τη δικηγόρο της οικογένειας Τζούντι Τονγκόρι, ο νόμος δεν απαγορεύει ρητά την πολυανδρία, εφόσον αποδειχθεί ότι οι άνθρωποι που ζητούν αυτή την ένωση προέρχονται από κοινότητες που η πολυανδρία αποτελεί μέρος της παράδοσής τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα