Μία γροθιά, μία ομάδα, νικήστε τον ΠΑΟ

10:26 11/3/2012 - Πηγή: AEK365

GOAL

Έχοντας ως τίτλο "Να δείξει χαρακτήρα" η εφημερίδα γράφει για την προετοιμασία της ΑΕΚ ενόψει του αποψινού ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, αναλύοντας τα πλάνα του Κωστένογλου: "Με 11άδα... Άρη ο Κωστένογλου κόντρα στον ΠΑΟ", τονίζει το GOAL όπου μάλιστα αφιερώνει το... ντέρμπι στον Νίκο Λυμπερόπουλο χαρακτηρίζοντάς τον "δήμιο του ΠΑΟ", σημειώνοντας όλα τα γκολ που έχει πετύχει ο "Λύμπε" κόντρα στην πρώην ομάδα του.

Και δεν είναι λίγα...

SPORTDAY

Η προαναγγελία του ντέρμπι κυριαρχεί στην SD η οποία γράφει: "Ντέρμπι με τεράστια σημασία για ΑΕΚ και Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Με συνταγή Άρη και... αγιασμό στήνει την ομάδα του ο Κωστένογλου που ζήτησε να μπλοκαριστεί ο Κατσουράνης". Επιπλέον η SD κάνει λόγο για "αλαλούμ με τα χρέη" έπειτα από την τοποθέτηση του απολυμένου οικονομικού διευθυντή Βασίλη Πουλάκου: "Το χάος με τα χρέη της ΑΕΚ συνεχίζεται και ουδείς μπορεί να είναι βέβαιος για το πραγματικό ύψος τους. Ο Σταύρος Αδαμίδης στην τελευταία συνέντευξη Τύπου του μιλούσε για 28 εκατ. ευρώ, ο διάδοχός του στην προεδρία Ανδρέας Δημητρέλος για 32 εκατ. ευρώ και τώρα ήρθε ο απολυθείς οικονομικός διευθυντής Βασίλης Πουλάκος, ο οποίος μίλησε για 46 εκατ. ευρώ!

Παράλληλα αποκάλυψε σε συνέντευξή του στη Real News πως η δημοσιοποίηση του διαχειριστικού ελέγχου της ΠΑΕ θα επιφέρει πρόστιμο για την ομάδα, καθώς αποκάλυψε με κάθε επισημότητα στοιχεία που δεν γνώριζε η Εφορία. Μάλιστα στις τάξεις της «Ένωσης» θεωρούν πως το πρόστιμο που θα κληθεί να πληρώσει η ΑΕΚ θα ξεπερνά το 1 εκατ. και πιθανώς να φτάνει τα 2 εκατ. ευρώ.

Την ίδια στιγμή, ακόμη αναμένεται η απάντηση του Νίκου Νοτιά στο κάλεσμα του Ανδρέα Δημητρέλου για τα 2,5 εκατ. ευρώ που απαιτούνται για να πληρωθούν οι ποδοσφαιριστές. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ επικοινώνησε χθες τηλεφωνικά με τον μεγαλομέτοχο, ο οποίος φέρεται να ζήτησε διαβεβαιώσεις πως αν βάλει χρήματα δεν θα πάνε χαμένα", γράφει η εφημερίδα.

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Η ενότητα στην ΑΕΚ κυριαρχεί στην εφημερίδα και με την προοπτική της νίκης απόψε στο ντέρμπι με τον ΠΑΟ γράφει: "Απόψε, οποια Ενωσίτικη καρδιά κι αν ρωτήσεις, θα πει... Μοναχά Ένωσις! Η ΑΕΚ νικά τον Πολυβαζελικό και παράλληλα ο κόσμος της στέλνει ηχηρό μήνυμα προς όλους, πως βγαίνει μπροστά και δεν θα επιτρέψει ποτέ ξανά σε κανέναν, να βάλει στο... χέρι την αγαπημένη του ομάδα". Λόγος φυσικά γίνεται και στα διοικητικά με την ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ να τονίζει πως "στην ΠΑΕ κρέμονται από τα... χείλη του Νοτιά. Νέα επαφή θα έχει σήμερα μαζί του ο Δημητρέλος".

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ

Στο ίδιο μοτίβο και η ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ γράψει ενόψει ντέρμπι: "ΑΕΚ είσαι... Λιώστε τους! Ματς με τεράστια σημασία κυρίως από τη στάση του κόσμου απέναντι σε μετόχους και Μελισσανίδη. Παρέλαση της Ιστορίας σήμερα στο Στάδιο με τις μεγάλες δόξες του παρελθόντος να φωνάζουν "παρών". Νίκος Κωστένογλου και παίκτες είναι αποφασισμέοι να πατήσουν στο κεφάλι τον ΠΑΟ και να κλείσουν την ψαλίδα στη βαθμολογία. Με συνταγή Χαριλάου παίζει η ΑΕΚ απόψε".

Keywords
Τυχαία Θέματα