Μια ανάσα από το μετάλλιο

22:08 5/8/2013 - Πηγή: AEK365

Μια ανάσα από το πρώτο της μετάλλιο βρέθηκε η Εθνική μας ομάδα στα 4x200μ. επιφάνεια Ανδρών, όμως τελικά κατέκτησε την 4η θέση στον τελικό του αγωνίσματος.

Οι Ουίλλιαμ Μπάλντουιν, Αντώνης Τσουρουνάκης, Αργύρης Βασιλόπουλος και Λουκάς Καρετζόπουλος δεν κατάφεραν να ανέβουν στο βάθρο των νικητών, καθώς τερμάτισαν σε 5:32.82, χρόνος που αποτελεί νέο πανελλήνιο ρεκόρ!

Στον άλλο σημερινό τελικό με ελληνική συμμετοχή, η Σοφία Κτενά στα 50μ. άπνοη Γυναικών, ήταν 7η με 16.58, που επίσης αποτελεί νέο πανελλήνιο

ρεκόρ!

Οι αγώνες στο Καζάν της Ρωσίας συνεχίζονται αύριο το πρωί (8:30 ώρα Ελλάδας).

Οι δηλώσεις των διεθνών μας

Λουκάς Καρετζόπουλος: «Ήταν μια πολύ καλή κούρσα. Το επίπεδο ήταν πολύ υψηλό. Εμείς βάλαμε τα δυνατά μας και πιστεύω πως φέραμε το καλύτερο αποτέλεσμα που μπορούσαμε.»

Αργύρης Βασιλόπουλος: «Προσπαθήσαμε και οι τέσσερίς μας για το καλύτερο και θεωρώ πως ήμασταν γρήγοροι, αλλά ο ανταγωνισμός ήταν τεράστιος. Υποσχόμαστε για τη συνέχεια καλύτερα αποτελέσματα.»

Ουίλλιαμ Μπάλντουιν: «Ήταν χαρά μου να τρέξω με αυτή την ομάδα. Παλέψαmε δυνατά και ταρακουνήσαμε τους αντιπάλους. Δυστυχώς ήμασταν μια ανάσα από το μετάλλιο. Πιστεύω να έχουμε ακόμα καλύτερα αποτελέσματα μέσα στην εβδομάδα.»

Αντώνης Τσουρουνάκης: «Είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι για το αποτέλεσμα. Δουλέψαμε όλοι πολύ σκληρά και μας δικαίωσε η προσπάθεια με αποτέλεσμα την κατάρριψη ενός ακόμα πανελλήνιου ρεκόρ! Το επίπεδο ήταν πάρα πολύ υψηλό κάτι το οποίο μας στέρησε το μετάλλιο.»

Σοφία Κτενά: «Ήταν μία δύσκολη κούρσα όπου η 1η θέση με την 7η απείχαν μόλις 27 εκατοστά. Για 2η φορά σήμερα κατάφερα να καταρρίψω το πανελλήνιο ρεκόρ,πράγμα που με αφήνει πολύ ευχαριστημένη. Ευχαριστώ όλους όσους συνετέλεσαν σε αυτό το αποτέλεσμα.»

Keywords
Τυχαία Θέματα