Μία ΑΕΚ από πέτρα και ο Κάκος

09:41 21/1/2013 - Πηγή: AEK365

GOAL

Με τον Πετρόπουλο να πανηγυρίζει μετά το 1-1 και με τίτλο "Είσαι από πέτρα" η εφημερίδα γράφει για το βαθμό που πήρε η ΑΕΚ χθες στο Χαριλάου: "Σε ένα ματς στο οποίο από το 80' και μετά σχεδόν καμία απόφαση του Κάκου και των βοηθών του δεν ήταν σωστή η ΑΕΚ πήρε "χρυσό" πόντο (1-1) στο Βικελίδης με γκολ - οφσάιντ στο 96'". Λόγος γίνεται και για τον Κάκο: "Αδιανόητη η αποβολή του Τσούπρου, λάθος και με τον

Βλάχο, "ανίερη" η αποβολή Αγκάνθο, ενστάσεις και για το γκολ του Άρη. Αμφισβητείται η παράβαση του Καραλή από το οποίο ξεκινάει η φάση του γκολ".

LIVE SPORT

Mε τον Τάσο Κάκο ασχολείται στο πρώτο της θέμα η LIVE SPORT γράφοντας: "Ο... κορυφαίος διαιτητής του 2012 Τάσος Κάκος έκανε... εγκλήματα στο ματς - τελικός Άρης - ΑΕΚ (1-1) και δεν άφησε τίποτα όρθιο! Άφησε με 9 παίκτες την ΑΕΚ με ανύπαρκτες κάρτες. Κατακύρωσε το οφ σάιντ γκολ του Πετρόπουλου. Απέβαλε τον Αγκάνθο για αφιέρωση στον αδικοχαμένο Άγγελο".

SPORTDAY

"Πετρογκολ... χρυσάφι", γράφει η εφημερίδα για το 1-1 της ΑΕΚ μέσα στην έδρα του Άρη προσθέτοντας: "Κι άλλο πολύτιμο "τεμάχιο" από τον Πετρόπουλο, αυτή τη φορά από θέση οφ σάιντ. Σημεία και τέρατα από τον Κάκο και τους βοηθούς του".

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Πανηγυρικό είναι το πρωτοσέλιδο της Ώρας, η οποία έχει τίτλο: "Πετρογκόοοοοοοολ!", για να προσθέσει η εφημερίδα: "Στο 96' προκάλεσε απίστευτη ηδονή σε όλους τους Ενωσίτες και ατελείωτο πόνο στους εχθρούς της ΑΕΚΑΡΑΣ η γκολάρα του Πετρόπουλου. Ούτε ο Θεός, ούτε ο διάολος δεν μπορούσαν να επιτρέψουν την αδικία να χάσει η ΑΕΚ ένα παιχνίδι στο οποίο ο Άρης δεν έκανε ούτε μισή ευκαιρία και πήγε να το κερδίσει με απίστευτο "σπρώξιμο". Εξαιρετική δουλειά από Μπουγαϊδη και Τσούπρο στην άμυνα, κορυφαίος στο κέντρο ο Ρίκκα. Αλητεία του βοηθού Τάτση που υπέδειξε στον Κάκο να αποβάλει με δεύτερες κίτρινες τους Πουλίδο και Τσούπρο σε μία ξεκάθαρη φάση που έπρεπε να αποβληθεί με απευθείας κόκκινη μόνο ο παίκτης του Άρη. Λάθη και από τον Κάκο που απέβαλε κακώς με δεύτερη κίτρινη τον Βλάχο που βρήκε την μπάλα με τον ώμο ενώ έπρεπε να αποβάλει και τον Αγκάνθο για αγκωνιά στον Κορδέρο στο 58'. Από ανύπαρκτο φάουλ το γκολ του Άρη, ενώ ο Παντίδος που είναι οφ σάιντ επηρεάζει τη φάση. Οι διαιτητικές αποφάσεις πήγαν να δώσουν με το στανιό τη νίκη στους γηπεδούχους, πριν τη φάση της ισοφάρισης, όπου ο Πετρόπουλος ήταν εκτεθειμένος".

Keywords
Τυχαία Θέματα