Μετρούν αντίστροφα στην ΑΕΚ

21:47 4/8/2012 - Πηγή: AEK365

Οι παίκτες της ομάδας χάντμπολ της ΑΕΚ επιστρέφουν στις προπονήσεις στις 6 Αυγούστου στο ΟΑΚΑ και ο Γιάννης Αρβανίτης περιμένει να δει σε τι κατάσταση βρίσκονται οι παίκτες του ένα μήνα σχεδόν πριν την έναρξη του Πρωταθλήματος της Α1, όπου οι στόχοι είναι υψηλοί. Η «πρώτη» συγκέντρωση έχει οριστεί να πραγματοποιηθεί στο απόγευμα Δευτέρας, ενώ στην συνέχεια η δουλειά θα συνεχιστεί στο κλειστό γήπεδο του Μενιδίου.

Από εκεί και πέρα να τονίσουμε πως

η διάθεση των καρτών διαρκείας έχει ξεκινήσει, τιμώνται προς 50 ευρώ, ισχύουν για όλους τους εντός έδρας αγώνες της ΑΕΚ (Πρωτάθλημα, Κύπελλο, Ευρώπη), και πωλούνται από τα γραφεία της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, Δεκελείας 138-40 (τηλ 210-2584583), από το Δωματιάκι της ORIGINAL 21, αλλά και από το AEKshop στη Νέα Φιλαδέλφεια. Ενώ, να θυμίσουμε ότι απευθείας με την πώληση των εισιτηρίων το 10% του ποσού μέσω της Ένωσης πηγαίνει στον οργανισμό, όπως το ίδιο θα συμβεί και με την χορηγό εταιρεία Diamonds Shipping.

Για το συγκεκριμένο θέμα μάλιστα η Original εξέδωσε ανακοίνωση λέγοντας: «Επειδή το πρωτάθλημα μας χαμογελάει. . . Βοηθήστε και εσείς την προσπάθεια, αγοράζοντας ένα διαρκείας και βρεθείτε δίπλα στην ομάδα! ! ! Διαρκείας πωλούνται καθημερινά στο Δωματιάκι απο τις 6 έως τις 8 το απόγευμα, καθώς και σε όλες τις στεγασμένες φωλιές της Original 21 σε όλη την Ελλάδα».

Keywords
Τυχαία Θέματα