«Μέτρησε το πάθος»

00:12 17/10/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Φερνάντο Σάντος υποστήριξε μετά τη νίκη με 1-0 επί της Σλοβακίας πως οι διεθνείς έδειξαν πάθος κι αποφασιστικότητα και για αυτό κατάφεραν να πάρουν το «διπλό». «Δεν παίξαμε πάρα πολύ καλά στο σημερινό αγώνα, ωστόσο αυτό που μας μένει είναι η νίκη. Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο. Η Σλοβακία είναι μια πολύ καλή ομάδα και παίξαμε σε ένα πολύ δύσκολο γήπεδο, λόγω και των καιρικών συνθηκών», είπε αρχικά ο Φερνάντο Σάντος.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Νομίζω πως η νίκη ήρθε χάρη στο

πάθος και στην αποφασιστικότητα που είχαμε στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού. Το πρώτο ημίχρονο νομίζω πως ήταν ισορροπημένο και πως είχαμε τον έλεγχο. Στο δεύτερο ημίχρονο ήρθε νωρίς το δικό μας γκολ και από εκεί και πέρα οι Σλοβάκοι τα έδωσαν όλα για να ισοφαρίσουν. Καταφέραμε να κρατήσουμε το αποτέλεσμα με το πάθος κι όχι με το καθαρό μυαλό που έπρεπε να έχουμε για να το διατηρήσουμε. Σε κάθε περίπτωση, είναι μια πάρα πολύ σημαντική για εμάς, απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο».

Όσο για τις αλλαγές σε πρόσωπα και σχήμα, ο Φερνάντο Σάντος σχολίασε: Μετά το παιχνίδι με τη Βοσνία είχαμε πει πως πρέπει να φρεσκάρουμε την ομάδα. Αυτό το κάναμε με την είσοδο του Νίνη, ο οποίος είναι ένας ποδοσφαιριστής με φαντασία που μπορεί να κρατήσει τη μπάλα στη μεσαία γραμμή. Ο Σιόβας που έπαιξε στο κέντρο της άμυνας πήγε πολύ καλά. Η αλλαγή στο σύστημα μας έγινε για να μπορέσουμε να εξουδετερώσουμε τα πλεονεκτήματα της Σλοβακίας και τα καταφέραμε σε μεγάλο βαθμό. Πήραμε τον έλεγχο στη μεσαία γραμμή και νομίζω πως πετύχαμε αυτό που θέλαμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα