«Μέθοδοι Jurassic Park ο Μόγιες»

13:10 25/7/2013 - Πηγή: AEK365

Στην διάρκεια φιλικού προετοιμασίας ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι τραυματίστηκε και έδωσε την κατάλληλη αφορμή στον συμπατριώτη του Ολλανδό, τον Ρέιμον Φαρχέιεν, να τα βάλει με τον Ντέιβιντ Μόγιες. Ο γνωστός γυμναστής έκανε λόγο για μεθόδους που παραπέμπουν σε Jurassic Park αλλά και για προπονητές-δεινόσαυρους όπως επίσης και για γυμναστές-κλόουν.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ρέιμον Φαρχέιεν έγραψε στο twitter το εξής:
"Στο Σίδνεϊ ο Μόγιες

είπε... Πρέπει να προνοήσουμε περισσότερο τον Ρόμπιν την επόμενη εβδομάδα για να βελτιωθεί η φυσική του κατάσταση... Στην Ιαπωνία αποκόμισε έναν τραυματισμό. Αυτό σε κάνει να αναρωτιέσαι πώς οι προϊστορικές μέθοδοι μπορούν να επιβιώσουν ακόμα στο υψηλότερο επίπεδο.
Ο μόνος τρόπος για να λύσεις το πρόβλημα στο Jurassic Park είναι να βελτιώσεις την εκπαίδευση αυτών των προπονητών δεινοσαύρων, των γυμναστών και των επιστημόνων καουμπόι. Σε όλο τον κόσμο αυτό που γίνεται είναι να υπερπροπονούν τους παίκτες στην προετοιμασία και μετά να προκύπτουν τραυματισμοί. Κανονικά θα πρέπει να αποφεύγεται η κούραση στην προετοιμασία.
Ωστόσο, όσο οι δεινόσαυροι δεν το δέχονται και αρνούνται το πώς εξελίσσονται τα πράγματα στις άλλες χώρες, τίποτα δεν μπορεί να αλλάξει στο Jurassic Park. Φυσικά, παίκτες σαν τον Φαν Πέρσι θα έπρεπε να προστατεύσουν καλύτερα τους εαυτούς τους".

Keywords
Τυχαία Θέματα