Μετά τον Αυλωνίτη πήρε και Σκούφαλη, Λιαπάκη ο Αχαρναϊκός!

19:47 2/1/2014 - Πηγή: AEK365


Μετά την βόμβα Αυλωνίτη, που είναι μια επένδυση για το μέλλον του Αχαρναϊκού,αφού ο παίκτης πρέπει να φορέσει βάσει την υπογραφής του την φανέλα του το καλοκαίρι, η ομάδα του Μενιδίου που φουλάρει για να χτυπήσει άνοδο στην Σούπερ Λιγκ έκανε άλλες δύο πολύ δυνατές μεταγραφές όχι για το καλοκαίρι όπως με τον αμυντικό του Πανιωνίου αλλά με δύο έμπειρους παίκτες που εντάσονται άμεσα στο δυναμικό

της ομάδας. Πρόκειται για τον Μανώλη Σκούφαλη και τον Μανώλη Λιαπάκη που ανακοινώθηκαν από τον Αχαρναϊκό.

Ο Λιαπάκης
Ο Μανώλης Λιαπάκης είναι γεννημένος το 11/06/1984 είναι αμυντικός και ξεκίνησε τα ποδοσφαιρικά του βήματα από την ομάδα της Παναχαϊκής τη σεζόν 2003-2004. Οι καλές του εμφανίσεις τον φέρνουν γρήγορα στο κατώφλι της τότε Α' Εθνικής Κατηγορίας, όπου αγωνίστηκε 3 χρόνια με τη φανέλα του Αιγάλεω συμμετέχοντας σε αγώνες του Κυπέλλου UEFA .Οι δύο επόμενες σεζόν τον βρίσκουν στη Β' Εθνική και στα Γιάννινα και τον Θρασύβουλο αντίστοιχα. Με τον Θρασύβουλο θα επιστρέψει στα σαλόνια της Α' Εθνικής Κατηγορίας. Τον Δεκέμβριο του 2009 μεταπηδά στον Ολυμπιακό Βόλου με τον οποίο κερδίζει την άνοδος στο πρωτάθλημα της Super League, συνέχισε στην ΟΦΗ, ακολούθησε ο Πανθρακικός, ο Ηρακλής και η Λάρισα.
Ο Σκούφαλης
Ο Μανώλης Σκούφαλης άρχισε το ποδόσφαιρο στις ακαδημίες της ΑΕΚ και ξεκίνησε να παίζει επαγγελματικά το 1998-99 στη Δόξα Βύρωνα, που τότε αγωνιζόταν στη Β΄ Εθνική. Στην ομάδα του Βύρωνα έπαιξε άλλη μια σεζόν, αν και υποβιβάστηκε στη Γ΄ Εθνικήκαι στη συνέχεια έπαιξε δυο χρονιές με τον ΦΣ Κοζάνης στην Γ΄ και στη Δ΄ Εθνική. Το 2002 πήρε μεταγραφή στον Αθηναϊκό κι επανήλθε στη Β΄ Εθνική.
Στις 24 Αυγούστου 2003 έκανε το ντεμπούτο του στην Α΄ Εθνική με την ομάδα του Ακράτητου, στο ματς Ακράτητος-Άρης Θεσσαλονίκης:1-0. Στην ομάδα των Άνω Λιοσίων αγωνίστηκε για τρεις σεζόν. Ακολούθησε μια περίοδος στην Κέρκυρα και το 2007 υπέγραψε στον Πανιώνιο. Ήταν βασικό μέλος της ομάδας που πήρε την πέμπτη θέση στο πρωτάθλημα τη σεζόν 2007-08, με προπονητή τον Έβαλντ Λίνεν και μετείχε στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ και Κύπελλο Ιντερτότο.. Μετά τη λήξη του συμβολαίου του με τον Πανιώνιο υπέγραψε διετές συμβόλαιο με τον ΠΑΣ Γιάννενα. Τον Ιούλιο του 2012 και αφού είχε τελειώσει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις με τον ΠΑΣ Γιάννενα βρέθηκε πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Παναθηναϊκό, όμως τελικά υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο με τη Νίκη Βόλου. Πλέον θα αγωνίζεται με την φανέλα του Αχαρναϊκού.

Keywords
Τυχαία Θέματα