Μέσι: Να το πάρουμε και να το αφιερώσουμε στον Τίτο

08:06 14/5/2014 - Πηγή: AEK365

Το Σάββατο στο "Καμπ Νου", η Μπαρτσελόνα υποδέχεται την Ατλέτικο Μαδρίτης στο παιχνίδι που θα κρίνει ποια από τις δυο ομάδες θα στεφθεί πρωταθλήτρια Ισπανίας με τον Λιονέλ Μέσι να υπογραμμίζει πως αυτός και οι συμπαίκτες του θέλουν τον τίτλο για έναν ακόμα λόγο, για να το αφιερώσουν στη μνήμη του Τίτο Βιλανόβα που πριν λίγες μέρες πέθανε νικημένος από τον καρκίνο.
Σε δηλώσεις του ο Αργεντινός φορ τόνισε: "Να μπορέσουμε να κατακτήσουμε

αυτό το πρωτάθλημα μετά από όσα συνέβησαν και να μπορέσουμε να το αφιερώσουμε στον Τίτο. Σίγουρα και εκείνος έτσι θα το ήθελε. Αγαπούσε πολύ τον σύλλογο και θα τον ενθουσίαζε.
Είναι ένα πολύ περίεργο πρωτάθλημα, όπου οι τρεις προπορευόμενες ομάδες κάναμε πολλά λάθη. Ακόμα και έτσι όμως, είναι ένας σημαντικός τίτλος και αντικατοπτρίζει τη δουλειά όλης της χρονιάς.
Ήταν μια δύσκολη χρονιά, περάσαμε ζόρικες καταστάσεις αλλά τις ξεπερνούσαμε. Θα σώσει τη χρονιά; Όχι, αλλά θα ήταν ένας πολύ σημαντικός τίτλος".
Για το μέλλον του Τάτα Μαρτίνο στον πάγκο της Μπαρτσελόνα, ο Μέσι δήλωσε: "Δεν ξέρω τι σκέφτεται για το μέλλον του, αλλά θέλω να μείνει. Είμαι σίγουρος ότι θα τον δούμε κάποια μέρα στην Εθνική Αργεντινής γιατί το αξίζει"

Keywords
Τυχαία Θέματα