Μέσι: Να δώσουμε χαρά στην χώρα μου

15:36 26/6/2014 - Πηγή: AEK365

Δεν υπάρχει κάτι πιο όμορφο από την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου όπως σημείωσε ο Λιονέλ Μέσι ο οποίος υπογράμμισε πως στόχος του είναι να κατακτήσει το Μουντιάλ προκειμένου να δώσει χαρά στην Αργεντινή. Παράλληλα, σημείωσε πως θέλει να δει μια καλύτερη εθνική ομάδα στην συνέχεια του τουρνουά.
Σε δηλώσεις του ο αρχηγός της Εθνικής Αργεντινής τόνισε: "Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι πιο όμορφο από το να είσαι Παγκόσμιος Πρωταθλητής. Θέλω να το πετύχουμε αυτό με την εθνική μου ομάδα για να δώσουμε χαρά στην χώρα μου. Θα ήταν απίστευτο.
Είμαι ευχαριστημένος που έχω βάλει

τέσσερα γκολ και έχω βοηθήσει την ομάδα μου. Είμαστε χαρούμενοι που προχωρήσαμε στη δεύτερη φάση. Από εδώ και πέρα πρέπει να συνεχίσουμε χωρίς λάθη, γιατί ένα λάθος μπορεί να σε στείλει εκτός Μουντιάλ. Θέλουμε να δούμε μια καλύτερη Αργεντινή, ήρθε η ώρα να ανεβάσουμε τον πήχη".
Ο Μέσι στο παιχνίδι με τη Νιγηρία ξεκίνησε βασικός αλλά έγινε αλλαγή με τον Ρίκι Άλβαρεζ να περνάει στη θέση του και ο επιθετικός της Μπαρτσελόνα σχολίασε: "Ήταν το πρώτο παιχνίδι που παίξαμε σε διάστημα τριών ημερών. Από το πρώτο ματς του ομίλου μέχρι το δεύτερο είχαμε περισσότερη ξεκούραση, τώρα έχουμε έξι μέρες. Είμαι καλά, ο προπονητής μου είπε πως θα με άλλαζε".

Keywords
Τυχαία Θέματα