Μέσι: Καμία κόντρα με Ρονάλντο

10:50 19/10/2011 - Πηγή: AEK365

Από την πρώτη στιγμή που ο Κριστιάνο Ρονάλντο βρέθηκε στην Ρεάλ Μαδρίτης αρκετοί στον ισπανικό Τύπο έκαναν και συνεχίζουν να κάνουν λόγο για κόντρα με τον Λιονέλ Μέσι μόνο που ο Αργεντινός επιθετικός της Μπαρτσελόνα ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει καμία κόντρα με τον Πορτογάλο μεσοεπιθετικό.

Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ενόψει του σημερινού αγώνα με την Βικτόρια Πλζεν για το Τσάμπιονς Λιγκ, ο Μέσι αναφερόμενος στην σύγκριση με τον Κριστιάνο Ρονάλντο τόνισε: "Δεν έχω καμία προσωπική κόντρα με τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Το μόνο που θέλω

είναι να βοηθήσω την ομάδα μου να πάει καλά, αλλά ποτέ δεν έκανα κάτι για να φανώ καλύτερος από τον Ρονάλντο ή να συγκριθώ μαζί του".

Σχολιάζοντας την αντίδραση του Κριστιάνο Ρονάλντο όταν οπαδοί του φώναζαν "Μέσι, Μέσι", ο Αργεντινός επιθετικός δήλωσε: "Δεν έχω να πω κάτι για αυτό. Μου αρέσει που ο κόσμος δείχνει την αγάπη του για εμένα. Είναι φυσιολογική η αντίδραση του Ρονάλντο. Όταν πας στο σπίτι κάποιου, δεν αναφέρεσαι συνέχεια σε κάποιον άλλο".

Ο Μέσι ρωτήθηκε αν σκοπεύει να καταρρίψει το ρεκόρ του Σέζαρ Ροντρίγκες ο οποίος είχε σημειώσει 235 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις με τον Αργεντινό επιθετικό, που έχει πετύχει 196 γκολ, να απαντά: "Στόχος μου είναι να πετύχω 39 ή και περισσότερα γκολ την φετινή σεζόν. Όσα περισσότερα τόσο καλύτερα για την ομάδα. Δεν με ενδιαφέρει το ρεκόρ, αλλά να πετύχει η Μπαρτσελόνα τους στόχους της".

Στην παρατήρηση πως αν συνεχίσει να σκοράρει με τον ίδιο ρυθμό, θα του στήσουν άγαλμα στην Βαρκελώνη, ο Μέσι απάντησε: "Το μόνο που θέλω είναι να κερδίζουμε. Να κατακτούμε τίτλους. Αυτό ήθελα πάντα, δεν με ενδιαφέρουν τα ατομικά βραβεία. Όλοι μαζί κατακτούμε τίτλους, όχι μόνος μου".
Σε ερώτηση αν ο κόσμος έχει δει τον καλύτερο Μεσι, ο Αργεντινός επιθετικός απάντησε: "Κάθε χρόνο λέω το ίδιο. Πάντα είμαι πρόθυμος να βοηθήσω την ομάδα να κερδίσει βαθμούς και ελπίζω να συνεχίσω έτσι".
Στην διάρκεια της καριέρας του, ο Λιονέλ Μέσι έχει κερδίσει τα πάντα και σε ερώτηση ποιο είναι το κίνητρο για να συνεχίσει, ο επιθετικός της Μπαρτσελόνα δήλωσε: "Έχουμε πάντα κίνητρο και αυτό οφείλεται στον προπονητή μας. Πάντα έχει κάτι καινούργιο στην προπόνηση για να μας κάνει καλύτερους. Έχουμε πάντα το ίδιο κίνητρο".

Τέλος για την αναμέτρηση με την Βιτόρια Πλζεν, ο Μέσι δήλωσε: "Ο προπονητής μας ανέλυσε σε βίντεο τον αντίπαλο μας, τις κινήσεις του και τι χρειάζεται να προσέξουμε. Καμία ομάδα στο Τσάμπιονς Λιγκ δεν είναι εύκολη, όπου κα αν παίζουμε. Κόντρα στην Μίλαν, έκανε καλό ματς και είχε ευκαιρίες. Από την πλευρά μας, θα κάνουμε το παιχνίδι μας και θα κρατήσουμε όσο περισσότερο μπορούμε την μπάλα".

Keywords
Τυχαία Θέματα