Μένει στον Άρη ο Διούδης

18:54 29/5/2013 - Πηγή: AEK365

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης ευχήθηκε καλή τύχη στον νεαρό πορτιέρο, ο οποίος θα μετέχει με την Εθνική Νέων στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στην Τουρκία και στην συνέχεια του εξέφρασε την επιθυμία για παραμονή του Έλληνα τερματοφύλακα στους «κίτρινους».
Το κλίμα μεταξύ των δύο πλευρών ήταν πολύ καλό και υπήρξε κατ' αρχήν ταύτιση απόψεων, συμφωνώντας να ανανεώσουν το ραντεβού τους μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.
Μάλιστα, μετά το τέλος της συνάντησης, ο Σωκράτης Διούδης

μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ εκφράζοντας την ικανοποίησή του για την επαφή που είχε με τον νέο «ισχυρό άνδρα» της ομάδας.
«Ευχαριστώ τον κ. πρόεδρο για την εμπιστοσύνη που δείχνει προς το πρόσωπό μου. Έδειξε ότι με πιστεύει, κάτι που με τιμάει ιδιαίτερα. Συμφωνήσαμε να τα ξαναπούμε μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων μου με την εθνική Νέων, στην οποία αυτήν την στιγμή είμαι αποκλειστικά αφοσιωμένος, δίνοντας τον καλύτερό μου εαυτό», σχολίασε χαρακτηριστικά.
Παράλληλα, η ΠΑΕ ενημέρωσε πως οι συναντήσεις του Δημήτρη Ηλιάδη με τους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στο ρόστερ της ομάδας άρχισαν με τον Γιάννη Γιαννιώτα, ο οποίος θα ενσωματωθεί κι αυτός στην Εθνική Νέων, ενώ την ερχόμενη εβδομάδα, θα γίνουν συναντήσεις και με άλλους παίκτες.

Keywords
Τυχαία Θέματα