Μελίσσανίδης για κόσμο, ελληνικό ποδόσφαιρο, Σπάτα και διαρκείας

13:18 10/7/2013 - Πηγή: AEK365

Μέσω των ερωτήσεων των δημοσιογράφων ο Δημήτρης Μελισσανίδης αναφέρθηκε σε διάφορα θέματα που αφορούν την ΑΕΚ και το μέλλον της. Για τον κόσμο της ομάδας και φαινόμενα οπαδών που κάνουν ζημιά δήλωσε: «Όλος ο κόσμος αγαπάει την ΑΕΚ. Με σωστή καθοδήγηση, η ΑΕΚ δεν θα έχει τέτοια προβλήματα»

Αναφορικά με αν θεωρεί φερέγγυο το ελληνικό ποδόσφαιρο τόνισε: "Είναι νωρίς να απαντήσω σε αυτό. Η ΑΕΚ

φέτος θα παίζει με τον... Αετό Βούλας. Σε δύο χρόνια που θα είμαστε στη Σούπερ Λίγκα να μου κάνετε τότε την ερώτηση". Όσο για το ποίοι θα τον στηρίξουν στο θέμα του γηπέδου ανέφερε: "Είναι πολλοί που δουλεύουν γι' αυτό το γήπεδο. Και ο Παππάς και ο κ. Πόλυς. Είναι πολλοί άνθρωποι. Όταν έρθει η ώρα θα μιλήσουμε γι' αυτό. Την προσπάθεια απ' όλους τη θέλω μόνο για το γήπεδο. Δεν θέλω τίποτα άλλο".

Ένα από τα θέματα που θίχτηκαν ήταν και το προπονητικό κέντρο: "Αυτή τη στιγμή έχουμε τα Σπάτα. Αν τα Σπάτα δεν μας χωρέσουν, θα το δούμε με τον καιρό. Μην τρελενόμαστε... Ας φτιάξουμε το γήπεδο και μετά..." τόνισε ενώ αναφορικά με την ύπαρξη ή όχι plan b' σε περίπτωση που δεν είναι δυνατό να γίνει γήπεδο στη Νέα Φιλαδέφλεια ήταν ξεκάθαρος: "Όχι δεν υπάρχει plan b! Το γήπεδο θα γίνει εκεί! Δουλεύουμε σε αυτό το πλάνο, για να είμαστε έτοιμοι ώστε να μη μας σταματήσει κανείς. Ένα απλό γήπεδο, όπως ήταν θέλω να φτιάξουμε. Να παίζουμε εκεί"

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης ρωτήθηκε και για τον ΟΠΑΠ και πιθανό ασυμβίβαστο

"Εδώ είμαστε για την ΑΕΚ. Όταν μιλήσω για τον ΟΠΑΠ, ελάτε να με ρωτήσετε. Άσε τον ΟΠΑΠ" απάντησε.

Αναφερόμενος στις Ακαδημίες τόνισε: "Το κοιτάει το τμήμα των Ακαδημιών. Προσπαθούμε να φτιάξουμε και τρίτο γήπεδο. Προσπαθούμε για τα Σπάτα".

Για το μέλλον της ποδοσφαιρικής ΑΕΚ και την πιθανότητα να κάνει πολλά χρόνια να επιστρέψει στη Σούπερ Λίγκα δήλωσε: "Βαδίζουμε να προχωρήσουμε το γήπεδο, θέλω να πιστεύω ότι θα είμαστε σε δύο χρόνια στην Α' Εθνική. Δεν διανοούμαι ότι δεν θα είμαστε. Πολύ... κουφό το ακούω αυτό που μου λέτε".

Τέλος αναφέρθηκε και στα διαρκείας τονίζοντας: "Θα το δούμε τις επόμενες μέρες. Δεν με ενδιαφέρει να πάρουμε το πρωτάθλημα στη Γ' Εθνική. Το πρωτάθλημα κι... εγώ να παίξω στη Γ' Εθνική θα το πάρω. Στόχος είναι να φτιάξουμε μία ομάδα με προοπτική. Όλοι θα κριθούμε. Και οι κύριοι που είναι δεξιά μου κι αριστερά μου".

Keywords
Τυχαία Θέματα