Μελισσανίδης: Φέρνω όποιον θέλετε!

09:29 26/8/2014 - Πηγή: AEK365

Το πιο εύκολο πράγμα για τον «Τίγρη» είναι να προχωρήσει στην αγορά 25 παικτών για τη δημιουργία μιας ολοκαίνουριας ομάδας. Αυτό που προέχει όμως, όχι μόνο για τον Δημήτρη Μελισσανίδη αλλά για όλους τους στενούς του συνεργάτες, είναι η δημιουργία ενός αξιόπιστου συνόλου, μιας ενιαίας μηχανής όπου θα λειτουργεί αυτόματα, μέσα από την αγωνιστική συνοχή, τη χημεία και την πλήρη αφομοίωση των αγωνιστικών πλάνων. Επομένως τα πράγματα αρχίζουν και διαφοροποιούνται όσον αφορά στις τελευταίες πινελιές του φετινού μεταγραφικού σχεδιασμού, ο οποίος αν μη τι άλλο αποτέλεσε σκέτο... μαραθώνιο. Η τελευταία

επαφή όμως όλων των υψηλά ιστάμενων ανθρώπων της ΑΕΚ βγάζει ένα ξεκάθαρο μήνυμα. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης ξεκαθάρισε σε όλους τους συνεργάτες του πως γι' αυτόν δεν υφίσταται πρόβλημα για την απόκτηση οποιουδήποτε παίκτη. Από εκεί και πέρα όμως καθιστά σαφές σε όλους πως όλες οι ενδεχόμενες κινήσεις θα πρέπει να γίνουν μετά από εξονυχιστικό έλεγχο. Και δε μιλάμε φυσικά για τους ειδικούς ελέγχους που έχουν να κάνουν με την υγεία, την ικανότητα και τον χαρακτήρα. Όλα αυτά είναι αυτονόητα. Ο «Τίγρης» ζητά ξεκάθαρα να γίνουν κινήσεις με βάση το τι ταιριάζει πλέον στην ομάδα, σε τέτοιο βαθμό που να μην επιβαρυνθεί κάποιος από τους παίκτες που προορίζονται ν' αποτελέσουν το βασικό κορμό της ομάδας στα επόμενα χρόνια. «Προσοχή να μην "κάψουμε" τους παίκτες του βασικού κορμού του μέλλοντος», φέρεται να ήταν η προτροπή του πανίσχυρου «Ενωσίτη» επιχειρηματία, μια τοποθέτηση που αν μη τι άλλο αποδεικνύει ότι ο Μελισσανίδης δεν παρασύρεται από τον ενθουσιασμό του μεταγραφικού παζαριού και προτιμά τις μελετημένες, καθαρά ποδοσφαιρικές κινήσεις.

Πλήρη επίγνωση οι Μπάγεβιτς, Μιλοβάνοβιτς και Δέλλας

Σε όλα τα παραπάνω δεν φαίνεται να είχαν καμία αντίρρηση οι Ντούσαν Μπάγεβιτς, Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς και Τραϊανός Δέλλας. Όλοι αναντίρρητα συμφωνούν ότι η ομάδα «σηκώνει» ενίσχυση σε συγκεκριμένες θέσεις, όμως σκέφτονται εκ των προτέρων τον αντίκτυπο που μπορεί να προκύψει στην ομάδα. Γι' αυτό και όλοι οι προαναφερόμενοι είναι αποφασισμένοι να εξετάσουν πολύ προσεκτικά το συγκεκριμένο ζήτημα και να μην κινηθούν βιαστικά.

Οι ευκαιρίες και οι παικταράδες σε πρώτο πλάνο

Τόσο ο Τραϊανός Δέλλας, όσο και ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς ξέρουν πάρα πολύ καλά το τι χρειάζεται η ομάδα και τι όχι. Αυτό στο οποίο όμως που φέρεται να συμφωνούν είναι ότι η ΑΕΚ θα πρέπει να προχωρήσει σε κίνηση μόνο αν προκύψει κάτι το εξαιρετικό. Τέτοιες περιπτώσεις σίγουρα υπάρχουν και δεν είναι τυχαίο το γεγονός πως ο Μιλοβάνοβιτς έχει έτοιμη τη λίστα του προ πολλού. Όλα τα ονόματα περνούν από το μικροσκόπιο των προαναφερόμενων και είναι πραγματικά θέμα ενός... κλικ για να προχωρήσει η ΑΕΚ τουλάχιστον στην απόκτηση επιθετικού.

Πηγή: "ΩΡΑ των σπορ"

Keywords
Τυχαία Θέματα