Μελαχρινή εξωγήινος η Σκάρλετ Γιόχανσον

18:58 6/6/2012 - Πηγή: AEK365

Ως σέξι εξωγήινος θα εμφανιστεί στην επόμενη ταινία της Σκάρλετ Γιόχανσον. Η Γιόχανσον συμμετάσχει στη νέα ταινία του Βρετανού σκηνοθέτη Τζόναθαν Γκλέιζερ (Sexy Beast, Birth) με τίτλο «Under The Skin», η οποία βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του Μάικλ Φέιμπερ.

Η Γιόχανσον υποδύεται ένα εξωγήινο πλάσμα το οποίο κατεβαίνει στη Γη με τη μορφή μιας μελαχρινής, γοητευτικής και αισθησιακής γυναίκας.

Στους αυτοκινητόδρομους της Σκοτίας η Γιόχνασον

μαζεύει όσους ανυποψίαστους άνδρες κάνουν ότο-στοπ, για να τους μεταφέρει στον πλανήτη της, όπου το ανθρώπινο κρέας θεωρείται λιχουδιά!

Όμως, αρχίζει να δένεται συναισθηματικά με τους γήινους κάτι που θα προκαλέσει πολλά προβλήματα στη.. δουλειά της!

Αν και αρχικά η ταινία μοιάζει πολύ με επιστημονικής φαντασίας, θυμίζει περισσότερο road movie, ενώ η αλληγορία που κρύβεται από πίσω της για τις σχέσεις των ανθρώπων είναι σημαντική.

, κάτι το οποίο θα τη φέρει σε σύγκρουση με το είδος της. Λίγο road movie, λίγο επιστημονικής φαντασίας και λίγο... αληθινή, πρόκειται για μια ταινία που μας δείχνει πως θα βλέπαμε τον κόσμο μέσα από τα μάτια ενός εξωγήινου.

Τα γυρίσματα της ταινίας ολοκληρώθηκαν σε Λονδίνο και Σκωτία και τώρα αναμένεται στις ελληνικές αίθουσες από την Odeon τη σεζόν 2012-3.

Keywords
Τυχαία Θέματα