Μεγάλη καρδιά ο Ζλάταν

12:23 12/8/2014 - Πηγή: AEK365

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς με μια του ενέργεια έδειξε πως είναι σπουδαίος και εκτός αγωνιστικών χώρων. Συγκεκριμένα, ο Σουηδός επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν δώρισε 37.000 ευρώ προκειμένου να μπορέσει η ομάδα επίλεκτων ποδοσφαιριστών με διανοητική αναπηρία να λάβει μέρος στο Παγκόσμιο Κύπελλο.
Αρχικά, οι υπεύθυνοι της ομάδας ζήτησαν από τον Ιμπραΐμοβιτς να τους υπογράψει σε φανέλες και παπούτσια προκειμένου να τα βγάλουν σε δημοπρασία και από εκεί να συγκεντρώσουν τα χρήματα που χρειάζονταν.
Η απάντηση του Ιμπραΐμοβιτς

ήταν, σύμφωνα με τη σουηδική εφημερίδα Aftonbladet, η εξής: "Τι στο καλό θα καταφέρετε με μια φανέλα; Πόσα χρήματα χρειάζεστε;". Μόλις τον ενημέρωσαν για το ποσό, ζήτησε έναν αριθμό λογαριασμού για να καταθέσει τις 37.000 ευρώ.
Σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας τόνισε: "Ποδόσφαιρο πρέπει να μπορεί να παίζει ο καθένας, ανεξάρτητα από το φύλο, την αναπηρία ή όχι. Όταν χάσαμε την πρόκριση για το Παγκόσμιο Κύπελλο, ήμουν βαθιά απογοητευμένος, αλλά όταν άκουσα για την... άγνωστη ομάδα είπα πως θα κάνω ό,τι μπορώ για να τους βοηθήσω να ζήσουν την εμπειρία ενός Παγκοσμίου Κυπέλλου. Δεν υπήρχε τίποτα να σκεφθώ. Τώρα θα ζήσουμε την εμπειρία του Παγκοσμίου Κυπέλλου μαζί τους".

Keywords
Τυχαία Θέματα