Μεγάλη επιτυχία στον Βόλο

17:42 11/3/2013 - Πηγή: AEK365

Με μεγάλη οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία ολοκληρώθηκε το αναπτυξιακό τουρνουά μίνι βόλεϊ που συνδιοργάνωσαν η Νίκη Βόλου και ο Γυμναστικός Σύλλογος Βόλου.

Περισσότερα από 200 παιδιά γεμάτα χαρά και διάθεση για βόλεϊ, έδωσαν βροντερό παρόν και τον καλύτερο εαυτό τους μέσα στο γήπεδο σκορπίζοντας ενθουσιασμό σε γονείς, συγγενείς και φίλους που κατέκλυσαν τις εξέδρες του κλειστού γυμναστηρίου "Βάκης Παρασκευόπουλος".

Το συγκεκριμένο τουρνουά διεξήχθη προς Τιμήν του εξαίρετου

καθηγητή φυσικής αγωγής και επί χρόνια προπονητή και των 2 ομάδων κ. Αλεξίου Γεώργιου.

Την απονομή της τιμητικής πλακέτας αναγνώρισης της σημαντικότατης προσφοράς του στην ανάπτυξη της πετοσφαίρισης έκανε, μέσα σε κλίμα έντονης συναισθηματικής φόρτισης, ο έφορος του τμήματος βόλεϊ της Νίκης Βόλου κ. Χρηστάκης Χρήστος.

Οι δύο σύλλογοι ευχαριστούν θερμά, την Διεύθυνση Αθλητισμού ΔΕΟΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ Δήμου Βόλου για την άριστη συνεργασία και την ευγενική παραχώρηση της αθλητικής εγκατάστασης, τους μικρούς αθλητές και αθλήτριες που συμμετείχαν, τους γονείς των παιδιών για την διαρκή οικονομική και ηθική συμπαράσταση, τους φίλους του αθλήματος που γέμισαν ασφυκτικά το γήπεδο, τους εθελοντές για την πολύτιμη βοήθειά τους και τέλος τους καταξιωμένους προπονητές όλων αυτών των παιδιών που είναι ο κ. Κουτσογιάννης Μαρίνος, Περιφερειακός Ομοσπονδιακός Προπονητής Βόλεϊ Θεσσαλίας-Κεντρικής Ελλάδας και υπεύθυνος ανάπτυξης στην Νίκη Βόλου και οι κ.κ. Γιόλας Απόστολος και Κονιδάρη Άννα για τον Γ.Σ. Βόλου.

Keywords
Τυχαία Θέματα