Μεγάλη ανατροπή για ΠΑΟΚ

21:29 5/1/2014 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ 18η αγωνιστική

SKODA ΞΑΝΘΗ-ΠΑΟΚ: 1-2

ΓΗΠΕΔΟ: Skoda Ξάνθη Arena

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Α.Γιάχος

Εντυπωσιακή

ανατροπή και μεγάλο διπλό για τον ΠΑΟΚ που πέρασε από την Ξάνθη επικρατώντας με 2-1. Η ομάδα του Στέφενς πέτυχε δύο γκολ στα τελευταία λεπτά ενώ όλα έμοιαζαν χαμένα.

Πολύ καλό το πρώτο μέρος με την Ξάνθη να κυριαρχεί αλλά και τους φιλοξενούμενους να έχουν φάσεις. Οι γηπεδούχοι απείλησαν στο 9' με κεφαλιά του Βασιλακάκη και δύο λεπτά μετά ο ΠΑΟΚ είχε δοκάρι μετά από πλασέ του Βούκιτς. Στο 13' ο Μάνταλος έφυγε γρήγορα στην αντεπίθεση, μπήκε στην περιοχή και με πλασέ έκανε το 1-0. Ο Σολτάνι στο 18' είχε ένα καλό σουτ ενώ στο 26' ο Γλύκος έδιωξε εντυπωσιακά το κοντινό σουτ του Βασιλακάκη. Ο ΠΑΟΚ άγγιξε την ισοφάριση στο 43' όταν ο Λούκας από κοντά δεν μπόρεσε να πλασάρει τον Τσέμα.

Λίγα πράγματα στο δεύτερο μέρος με την πρώτη φάση να έρχεται στο 59' όταν ο Τριάδης έκανε το σουτ στέλνοντας την μπάλα άουτ. Ο ρυθμός ήταν κακός και οι ομάδες δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν ώσπου φτάνουμε στο 87' όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ η μπάλα στρώθηκε στον Κατσουράνη και αυτός από κοντά έκανε το 1-1. Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο ΠΑΟΚ κατάφερε να σκοράρει εκ νέου όταν ο Κατσουράνης έχασε την μπάλα η οποία όμως έφτασε στον Λίνο ο οποίος έγραψε το 1-2.

ΞΑΝΘΗ (Ράινερ Μάουρερ): Τσέμα, Μπαξεβανίδης, Γούτας, Βάλλας, Παϊτο (60'Μπέρτος), Βασιλακάκης, Ντε Γκούζμαν, Σολτάνι, Μάνταλος (80'Κάλβο), Τριάδης (93'Ράνος), Σολάρι.

ΠΑΟΚ (Χουμπ Στέφενς): Γλύκος, Κίτσιου, Σπυρόπουλος (75'Λίνο), Τζαβέλλας, Κατσικάς (32'Τζιόλης), Λάζαρ, Κατσουράνης, Λούκας, Βούκιτς, Στοχ (62'Αθανσιάδης), Σαλπιγγίδης.

Keywords
Τυχαία Θέματα