Μεγάλη ανατροπή για Ανόρθωση

19:31 14/12/2014 - Πηγή: AEK365

ΚΥΠΡΟΣ-13η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Νέα Σαλαμίνα-Οθέλλος Α.: 0-1
(Τσιντί 18' αυτ.)

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη πέτυχε ο Οθέλλος που επικράτησε με σκορ 0-1 της Νέας Σαλαμίνας στο «Αμμόχωστος», και ανέβηκε βαθμολογικά.
Η ομάδα του Κώστα Σακκά με σωστή τακτική και πειθαρχεία, κατάφερε να πάρει την μεγάλη νίκη που την ανεβάζει στους 11 βαθμούς, δύο βαθμούς λιγότερους από τη Νέα Σαλαμίνα που μπήκε πλέον σε περιπέτειες υποβιβασμού.

Εθνικός Ά.-ΑΕΛ: 4-2
(Ζουνίνιο 39', Αταντά 46', 88', Βάλντο 76'-Μπεμπέ 13', Ιονίτα 33')

Ιστορία έγραψε ο Εθνικός που πραγματοποίησε μια τεράστια ανατροπή απέναντι στην ΑΕΛ, και πανηγύρισε μια σπουδαία νίκη.

Η ομάδα του Απόστολου Μακρίδη αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 0-2 από το 33ο λεπτό, όχι μόνο δεν παράτασσε τον αγώνα, αλλά τελικά επικράτησε με σκορ 4-2.

Ο Ζουνίνιο με εντυπωσιακό γκολ μείωσε στο πρώτο ημίχρονο, ενώ στην επανάληψη ο Ατάντα (με δύο γκολ) και ο Βάλντο, υπέγραψαν την μεγάλη ανατροπή. Μια νίκη που ανεβάζει τον Εθνικό στους 16 βαθμούς ξεφεύγοντας για τα καλά από την επικίνδυνη ζώνη.

Ανόρθωση-Ομόνοια: 2-1
(Λαΐφης 56', Μακρής 82'-Οικονομίδης 17')

Την πρώτη της νίκη σε ντέρμπι στο φετινό πρωτάθλημα πήρε η Ανόρθωση, που επικράτησε με 2-1 σε βάρος της Ομόνοιας στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος και την έπιασε στους 19 βαθμούς.

Λαΐφης και Μακρής σημείωσαν τα γκολ για τους νικητές σε 55' και 81' αντίστοιχα, γυρίζοντας το παιχνίδι αφού οι πράσινοι είχαν προηγηθεί στο 17' χάρη σε εξαιρετικό γκολ του Οικονομίδη. Καλύτερη σε γενικές γραμμές η ομάδα του Αντρέ Πάους στο παιχνίδι, κατάφερε να πανηγυρίσει τη νίκη μετά από δύο σερί ήττες από Απόλλωνα και ΑΠΟΕΛ.

Keywords
Τυχαία Θέματα