«Με ζήλο για την νίκη και την πρόκριση»

12:17 28/6/2013 - Πηγή: AEK365

Η Εθνική Νέων αντιμετωπίζει στην Τραπεζούντα την Παραγουάη για το Μουντιάλ U-20 της Τουρκίας με τον βοηθό προπονητή Βασίλη Γεωργόπουλο να υπογραμμίζει πως οι Έλληνες διεθνείς θα αγωνιστούν με ζήλο για την νίκη που θα τους εξασφαλίσει μια θέση στους "16".
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο βοηθός προπονητή της Εθνικής Νέων στον NOVAΣΠΟΡ FM 94.6
Για τα σενάρια πρόκρισης και το παιχνίδι με την Παραγουάη: "Δεν πρέπει να στεκόμαστε σε τέτοια. Το σημερινό είναι ένα παιχνίδι σημαντικό. Εμείς θέλουμε να παίξουμε με ζήλο για να πάρουμε την νίκη. Σεβόμαστε την αντίπαλο μας, την Παραγουάη αλλά δεν την φοβόμαστε,

όπως και δεν φοβόμαστε κανέναν αντίπαλο. Σίγουρα πάμε για την νίκη αλλά, το τελικό αποτέλεσμα τολμώ να προβλέψω ότι θα είναι η ισοπαλία. Η Παραγουάη είναι μια ομάδα που παίζει για το μηδέν στην άμυνα με πολύ καλούς παίκτες για τις αντεπιθέσεις. Για αυτό και πιστεύω ότι θα είναι ένα ισορροπημένο παιχνίδι και ενδεχομένως να έχουμε ισοπαλία. Η Παραγουάη με έχει εντυπωσιάσει με τον τρόπο που αντεπιτίθεται. Και για αυτό θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Τα παιδιά τα δικά μας έχουν πολύ μεγάλη πίστη στον εαυτό τους. Έχουν περάσει από δύσκολες καταστάσεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Πλέον είναι πολλοί βασικοί σε ομάδες και έχουν πάντα παράπονο αν δεν νικούν. Με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση θα πάμε στο σημερινό παιχνίδι για να προχωρήσουμε για το ελληνικό ποδόσφαιρο".
Για τα προηγούμενα παιχνίδια: "Το Μάλι ήταν όντως μια δύσκολη ομάδα. Το ματς με το Μεξικό το είχαμε προετοιμάσει γιατί είχαμε πολύ χρόνο. Είχαμε φυσικά και τύχη".

Keywords
Τυχαία Θέματα