«Με βοήθησε όλη η ομάδα»

20:22 19/11/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Ιβάν Ασκα αναδείχτηκε MVP της έκτης αγωνιστικής της Α1 μπάσκετ των ανδρών και ο ίδιος έδειξε πως την επιτυχία του την οφείλει σε όλους τους συμπαίκτες του στον Ίκαρο Χαλκίδας.«Πρώτα απ' όλα, χαίρομαι που μετά από ένα κακό διάστημα ως ομάδα, μπορέσαμε να πάρουμε μια σημαντική νίκη, παίζοντας καλό μπάσκετ. Το δεύτερο είναι πως το γήπεδό μας, για μια ακόμη φορά, γέμισε και ο κόσμος μας στηρίζει από την πρώτη στιγμή. Σε ότι αφορά τον MVP, επίσης με χαροποιεί, αλλά το οφείλω

στους συμπαίκτες μου και το προπονητικό επιτελείο. Είχε πάρει το βραβείο και ο Ντομινίκ, κι είμαι σίγουρος ότι κι άλλοι παίκτες της ομάδας θα το κερδίσουν.

«Ήταν απλά ένα πολύ καλό παιχνίδι. Δεν λέω αρκεί να βάλω 20 πόντους και τέλος. Προσπαθώ συνέχεια να παίζω άμυνα και να κερδίζω ριμπάουντ και έτσι έρχεται και η επίθεση. Ακούω τις οδηγίες από όλα τα παιδιά, ειδικά από τον Γιάννη (Γκαγκαλούδη) και από τον Νίκο (Παπανικολόπουλο) και, φυσικά, από όλο το προπονητικό τιμ. Πάντα προσπαθώ να κάνω ότι καλύτερο μπορώ στο γήπεδο και να συνεισφέρω στην ομάδα μου.

Νιώθω ότι είμαστε μια καλή ομάδα και το δείξαμε αυτό απέναντι στον ΚΑΟΔ. Από το προηγούμενο παιχνίδι μας, κάναμε κάποιες αλλαγές για να ήμασταν πιο βελτιωμένοι και να υπάρχει μεγαλύτερη ομαδικότητα. Απλά, πρέπει να αποκτήσουμε συνέπεια και σταθερότητα. Κάθε παιχνίδι είναι ένα ξεχωριστό παιχνίδι και θα προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε με ανάλογες καλές εμφανίσεις».

Keywords
Τυχαία Θέματα