Με βασικούς και Ταχτσίδη η Εθνική

08:56 14/11/2012 - Πηγή: AEK365

Με πρωταρχικό στόχο την νίκη θα παρατάξει την Εθνική Ελλάδας ο Φερνάντο Σάντος στο αποψινό φιλικό παιχνίδι στο Δουβλίνο κόντρα στην Εθνική Ιρλανδίας. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός ζήτησε από τους Έλληνες διεθνείς να αντιμετωπίσουν τον αγώνα σαν να πρόκειται για επίσημο και για αυτό σκοπεύει να ξεκινήσει με τους βασικούς συν τον Παναγιώτη Ταχτσίδη.
Ο μέσος της Ρόμα έχει ικανοποιήσει τον Σάντος με τις εμφανίσεις του στην Serie A

και για αυτό θα του δώσει την ευκαιρία να αποδείξει πως αξίζει να βρίσκεται στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.
Έτσι λοιπόν τερματοφύλακας θα είναι ο Καρνέζης, δεξί μπακ ο Τοροσίδης, στόπερ ο Παπασταθόπουλος με τον Παπαδόπουλο και αριστερό μπακ θα παίξει ο Χολέβας. Ταχτσίδης και Τζιόλης θα είναι τα δυο αμυντικά χαφ με τους Φορτούνη, Μανιάτη στα πλάγια και τους Μήτρογλου, Σαμαρά επιθετικό δίδυμο. Στην αποστολή βρίσκονται επίσης οι Περιστερίδης, Αθανασιάδης, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Σταφυλίδης, Δημούτσος, Κονέ, Νίνης, Χριστοδουλόπουλος και Σιόβας.

Αξίζει να σημειωθεί πως για πρώτη φορά στην αποστολή της εθνικής ομάδας δεν βρίσκεται ούτε ένας παίκτης από αυτούς που κατέκτησαν το EURO το 2004 στην Πορτογαλία μιας και δεν κλήθηκαν οι Καραγκούνης, Κατσουράνης.

Οι Ιρλανδοί του Τζιοβάνι Τραπατόνι θα παραταχθούν με σύστημα 4-4-2 και μια πιθανή ενδεκάδα είναι η εξής: Γουέστγουντ, Κόουλμαν, Οσέι, Κλαρκ, Γουόρντ, Μπρέιντι, Γουίλαν, ΜακΚάρθι, ΜακΚλέιν, Κοξ, Λονγκ. Στην αποστολή βρίσκονται επίσης και οι Φορντ, Ράντολφ, Οντέι, Κέλι, Άντριους, Κιόχ, Μέιλερ, Χουλάν, Κλίφορντ, Ντόιλ, Γουόλτερς.

Keywords
Τυχαία Θέματα