Με το ζόρι ο Ολυμπιακός Βόλου

17:01 22/3/2015 - Πηγή: AEK365

FOOTBALL LEAGUE

ΒΟΡΕΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

24η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Κυριακή, 22 Μαρτίου 2015

ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΕΡΡΩΝ - ΠΙΕΡΙΚΟΣ 3-0
ΓΗΠΕΔΟ: ΔΑΚ Σερρών

Για την ιστορία του παίζει ο Εθνικός Σερρών στις τελευταίες αγωνιστικές και απέναντι στον Πιερικό πήρε τη νίκη με 3-0 και δείχνει πως θα αποχωρήσει με το κεφάλι ψηλά. Ο Κρεββατάς πέτυχε τα δύο πρώτα γκολ της ομάδας του στο 7' και στο 34', διατηρώντας την ομάδα της Κατερίνης στη ζώνη του υποβιβασμού. Το «κερασάκι»

στην τούρτα έβαλε ο Τσιλούλης στο 76' με ωραίο σουτ.

Εθνικός Σερρών (Αλεξίου): Γούπος, Σαββίδης, Δέντσας, Κορνελάτος, Δούμτσος(76' Παπαϊωάννου), Τσιλούλης, Μπλέντ, Αγγελίδης, Ελευθεριάδης(84' Κρουσταλλέλης), Κοντσίδης, Κρεββατάς
Πιερικός (Γράφας): Παπατολίκας, Λαμπάκης, Ντόσης, Καραγιαννίδης, Γιαννόπουλος(57' Κατσιαμήτας), Καρτσαμπάς, Τσιάρας, Μπαξεβάνος(65' Τσουμάγκας), Μυστακίδης, Παλιάτσος(76' Παλιάτσος), Γιαννούλης

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ - ΦΩΚΙΚΟΣ 1-0
ΓΗΠΕΔΟ: Πανθεσσαλικό

Πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό 1-0 επικράτησε του Φωκικού ο Ολ. Βόλου και διατηρεί το προβάδισμα στη δεύτερη θέση. Οι «ερυθρόλευκοι» του Δημήτρη Ελευθερόπουλου ήταν καλύτεροι, πέτυχαν το γρήγορο γκολ με τον Μπαλντοβαλίεφ στο 23' και στη συνέχεια έχασαν πολλές ευκαιρίες να πετύχουν και άλλα γκολ, όπως το δοκάρι του Μπάρμπα στο 58'.

Ολυμπιακός Βόλου (Ελευθερόπουλος): Ρίζος, Καρράς, Μπουτζίκος, Μπάρμπας, Ιντζίδης, Τριανταφυλλάκος, Κυζιρίδης(71' Μαρκυδημήτρης), Μπιτάνγκ, Θέος, Μπεριάν, Μπαλντοβαλίεφ(88' Διαμαντόπουλος)
Φωκικός (Μανέτας): Αμουτζάκης, Καλλέργης, Ντάμπος(60' Ντάφλας), Ευαγγελιδάκης, Μαρκάκης, Χαλιώτης(80' Ζαρκάδας), Μεγάλος, Ντούνης, Κασνέτση, Χαντάκιας, Μπολμποσιάν.

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ - ΛΑΜΙΑ 0-1
ΓΗΠΕΔΟ: Αιγίνιου

Δείχνει να συνέρχεται η Λαμία μιας και επικράτησε με 1-0 του Αιγινιακού εκτός έδρας και συνεχίζει τη μάχη για τα πλέι-οφ. Το γκολ για την ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη που ήταν καλύτερη (είχε και δοκάρι με τον Γκούρμα στο 50') και έδειξε να θέλει περισσότερο τη νίκη από τον αδιάφορο Αιγινιακό, ο Φατιόν στο 50' με κεφαλιά. Για πέναλτι στο 25' σε μαρκάρισμα πάνω στον Καζάκη διαμαρτυρήθηκαν οι γηπεδούχοι. Με εννιά παίκτες τελείωσαν το ματς οι γηπεδούχοι στο ντεμπούτο του Διγκόζη μιας και αποβλήθηκε ο Μασάδο με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 84' και στο 90' ο Ροντρίγκο.

Αιγινιακός (Διγκόζης): Τόλιος, Ντος Σάντος, Μπερτέν(83' Μπρούνο Φερέιρα), Αχαλινόπουλος, Γιαζιτζόγλου, Ρίκκα(66' Ζούρκος), Φαμπίνιο, Γουέλκαμ, Ντεσέβα, Πόποβιτς, Καζάκης(56' Κυνηγόπουλος)
Λαμία (Δερμιτζάκης): Γεωργίου, Ζουλιώτης(78' Αναστασόπουλος), Κακαράς, Λεάντρο, Κωστόπουλος, Φατιόν, Ντελέκος, Πέρεθ(64' Καμαρά), Βασιλόγιαννης, Γιενγκά(73' Χαϊκάλης), Γκούρμα

Keywords
Τυχαία Θέματα