Με το δεξί ο Πεπ (VIDEO)

23:36 9/8/2013 - Πηγή: AEK365

BUNDESLIGA- 1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ- ΜΠΟΡΟΥΣΙΑ ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ: 3-1
Γήπεδο: Allianz Arena

Μόλις 12 λεπτά στη νέα σεζόν χρειάστηκε η Μπάγερν του Πεπ Γκουαρντιόλα για να βρει δίχτυα. Ο Ριμπερί έβγαλε πανέμορφη κάθετη μπαλιά, ο Ρόμπεν έφυγε στην πλάτη της άμυνας των φιλοξενουμένων και με όμορφο τσίμπημα έκανε το 1-0. Και πριν προλάβει να συνέλθει η Γκλάντμπαχ, δέχτηκε και 2ο τέρμα στο 16'.

Ο Ρόμπεν εκτέλεσε το φάουλ από πλάγια δεξιά, ο Τερ Στέγκεν έχασε την μπάλα και ο Μάντζουκιτς εξ επαφής τον πλάσαρε, με τον άσο της Μπάγερν να είναι φανερά οφσάιντ.

Στο 18' το σουτ του Χέρμαν έφυγε μόλις άουτ, ενώ δύο λεπτά μετά η κεφαλιά του αμαρκάριστου Μάντζουκιτς δεν βρήκε στόχο και στο 24' ο Ριμπερί άδειασε τρεις αντιπάλους, αλλά ο Τερ Στέγκεν του είπε όχι στη συνέχεια. Στο 26ο λεπτό ο Νόιερ απέκρουσε το σουτ του Χέρμαν, όπως έκανε και δύο λεπτά μετά σε προσπάθεια του Κρούζε. Τελικα οι προσπάθειες της Γκλάντμπαχ έφεραν αποτέλεσμα στο 41ο λεπτό, καθώς ο Αράνγκο έκανε το γύρισμα στην περιοχή από αριστερά και ο Ντάντε κατά λάθος έστειλε με προβολή την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. στο 44ο λεπτό ο Τερ Στέγκεν πραγματοποίησε μεγάλη διπλή επέμβαση σε προσπάθειες του Μάντζουκιτς.

Στο 47' το σουτ του Κρούζε κόντραρε σε σώματα, ενώ στο 57' ο ίδιος παίκτης έκανε το σουτ έξω από την περιοχή και ο Νόιερ έδιωξε δύσκολα. Παρά την πίεση της Γκλάντμπαχ, η Μπάγερν ήταν εκείνη που έφτασε στο γκολ, καθώς στο 69' ο Αλάμπα με πέναλτι έγραψε το 3-1. από εκεί και πέρα η Μπάγερν έμεινε πίσω και κράτησε σχετικά εύκολα το σκορ στο 3-1.

ΜΠΑΓΕΡΝ: Νόιερ, Αλάμπα, Λαμ, Μπόατενγκ, Ντάντε, Σβαϊνστάιγκερ (73' Κίρκχοφ), Κρόος (85' Μαρτίνεθ), Ριμπερί, Ρόμπεν, Μίλερ (77' Ραφίνια), Μάντζουκιτς

ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ: Τερ Στέγκεν, Στρανζλ, Γιάντσκε, Ντάεμς, Ντομίνγκες, Τζάκα, Κράμερ (86' ντε Γιονγκ), Χέρμαν (70' Χργκότα), Αράνγκο (71' Γιούνες), Ράφαελ, Κρούζε.

Keywords
Τυχαία Θέματα