Με το δεξί η Ζενίτ

22:01 17/7/2013 - Πηγή: AEK365

Τους τρεις βαθμούς πήρε η Ζενίτ στην πρεμιέρα της στο ρωσικό πρωτάθλημα, επικρατώντας 2-1 της Κράσνονταρ. Αν και πολύ ψηλός, η ομάδα του Σπαλέτι οφείλει... να ανάψει μια λαμπάδα στο μπόι στον Γιούρι Λοντίγκιν, που «κατέβασε ρολά» στο δεύτερο μέρος.

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για την πλευρά του Έλληνα γκολκίπερ, αφού οι επιθέσεις γίνονταν... κατά κύματα και στο 22' ήρθε το πρώτο γκολ. Αν και σε πρώτο χρόνο ο Μπουχάροφ σημάδεψε ανενόχλητος το οριζόντιο δοκάρι του αντιπάλου του, ο Φαϊζούλιν πήρε το ριμπάουντ

και άνοιξε το σκορ για την ομάδα του. Ο επιθετικός μονόλογος των φιλοξενούμενων συνεχίστηκε, με τον Ντάνι να διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του -αν και οριακά οφσάιντ-, μετά από φάση διαρκείας στα καρέ της Κράσνονταρ.

Οι γηπεδούχοι μπορεί να μην ήταν καλοί στο πρώτο μέρος, όμως στο δεύτερο μπήκαν εξαιρετικά. Κι αυτό διότι ο Περέιρα επωφελήθηκε το κενό στην άμυνα της Ζενίτ και μείωσε σε 2-1. Και κάπου εκεί η Ζενίτ άρχισε... να τα χάνει. Υποχώρησε, δεν έπαιζε καλά, αλλά είχε ένα... Άγιο. Τον Γιούρι Λοντίγκιν. Ο διεθνής γκολκίπερ έκανε τρεις εκπληκτικές επεμβάσεις σε διάστημα 15 λεπτών και ουσιαστικά κράτησε μόνος του το 2-1 υπέρ της Ζενίτ, που έμεινε ως το τέλος.

Keywords
Τυχαία Θέματα