«Με θέληση και πάθος για τη νίκη»

21:59 16/11/2012 - Πηγή: AEK365

Μετά τις δύο «κολλητές» ήττες ο Πανιώνιος θέλει να αντιστρέψει το... κλίμα και ο Δημήτρης Διαμαντάκος τόνισε πως η ομάδα του είναι έτοιμη να κατακτήσει τους βαθμούς κόντρα στον Πλατανιά.

Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις του Διαμαντάκου στο «Νovasports»:

Για τη ψυχολογία της ομάδας: «Σίγουρα στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο δικαιούμασταν κάτι περισσότερο. Προετοιμαζόμαστε όπως όλες τις προηγούμενες εβδομάδες. Δεν έχει αλλάξει κάτι. Απλώς έχουμε περισσότερη θέληση και πάθος για να αντιστρέψουμε τις δύο

σερί ήττες».

Για το πως περιμένει το ματς με τον Πλατανιά: «Σίγουρα θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι γιατί είναι μια πολύ καλή ομάδα. Ένα πολύ καλό σύνολο. Αν όμως εμείς παρουσιαστούμε καλοί στο γήπεδό μας, όπως έχουμε δείξει φέτος, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα».

Για το τι ξεχωρίζει από τον Πλατανιά: «Έχει πολλούς καλούς παίκτες. Και μπροστά, ο Μαραγκουδάκης μας έχει δείξει ότι σκοράρει κιόλας. Είναι ένας καλός παίκτης, αλλά και αμυντικά είναι καλοί και πρέπει να προσέξουμε ιδιαίτερα».

Για τον τραυματισμό του Λαμπρόπουλου: «Ο Βασίλης ήταν βασικός σε όλα τα παιχνίδια, αλλά έχουμε δείξει σαν ομάδα, αλλά και ο προπονητής ότι εμπιστεύεται όλους τους παίκτες, οπότε, δεν μας επηρέασε. Σίγουρα είναι μια μεγάλη απώλεια, αλλά έτσι συμβαίνει στο ποδόσφαιρο».

Keywords
Τυχαία Θέματα