Με... συνταγή Άντερλεχτ

21:26 18/12/2013 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ 16η αγωνιστική

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: 3-2

ΓΗΠΕΔΟ: Γεώργιος Καραϊσκάκης

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Α. Αρετόπουλος

Το ματς με την Άντερλεχτ θύμισε το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΣ. Οι ερυθρόλευκοι πήραν δύο πέναλτι και έπαιξαν με παίκτη παραπάνω για περίπου είκοσι λεπτά επικρατώντας τελικά 3-2. Με δεδομένο ότι ο ΠΑΟΚ

έμεινε στο 1-1 στο Περιστέρι ο ΟΣΦΠ ανέβασε τη διαφορά στους 10 πόντους.

Οι "ερυθρόλευκοι" ζήτησαν πέναλτι μόλις στο 5ο λεπτό σε τράβηγμα του Τζημόπουλου στον Μπονγκ. Ο ΠΑΣ από την άλλη στην πρώτη του ευκαιρία σκόραρε. Συγκεκριμένα στο 11' ο Σάμαρης έκανε το λάθος με τον Ίλιτς να βγαίνει απέναντι στον Ρομπέρτο και να τον "νικά" με διπλή προσπάθεια. Μετά το γκολ ο Ολυμπιακός πίεσε. Είχε ευκαιρία με τον Σαβιόλα στο 14' και επτά λεπτά μετά ο Αργεντίνος εκμεταλλεύτηκε το μπέρδεμα στην άμυνα του ΠΑΣ και από κοντά έκανε το 1-1. Η φάση που οδήγησε στο γκολ πάντως ξεκινά με τον Ολαϊτάν σε θέση οφσάιντ. Στο 31' ο ΠΑΣ έχασε απίστευτη ευκαιρία όταν μετά το σουτ του Τσάβες και την επέμβαση του Ρομπέρτο ο Ίλιτς προ κενής εστίας πλάσαρε άουτ. Τελευταία αξιόλογη φάση στο ημίχρονο αυτή του 43' όταν ο Σάμαρης εκτέλεσε φάουλ και ο Βελλίδης έδιωξε δύσκολα.

Μόλις στο 49' στο δεύτερο μέρος ο Ολυμπιακός κέρδισε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Ρουμπουλάκου στον Σαλίνο. Ο Μασάντο το εκτέλεσε και έκανε το 2-1. Στο 57' ο Βάις βρέθηκε σε καλή θέση αλλά πλάσαρε πάνω στον Βελλίδη ενώ στο 69ο λεπτό ο Ολαϊταν είχε σουτ στο δοκάρι. Στο επόμενο λεπτό ο Ρουμπουλάκος μάρκαρε μέσα στην περιοχή τον Κάμπελ με τον διαιτητή να δίνει πέναλτι και να αποβάλει με δεύτερη κίτρινη τον παίκτη του ΠΑΣ. Ο Κάμπελ εκτέλεσε την "εσχάτη των ποινών" και πέτυχε το 3-1. Οι Γιαννιώτες κατάφεραν στο 87' να μειώσουν με τον Κρητικό που πέρασε και τον Ρομπέρτο και πλάσαρε.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μιτσελ): Ρομπέρτο, Μασάντο, Παπάζογλου, Σαβιόλα (73'Σέποβιτς), Σάμαρης, Μανωλάς, Σαλίνο, Ντομίνγκες (46'Κάμπελ), Βάις (70'Φουστέρ), Μπονγκ, Ολαϊτάν.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Σ.Τσιώλης): Βελλίδης, Ντάσιος, Τζημόπουλος, Ιλιτς (82΄Μπέριος), Τσάβες (65'Βινσέντο), Βίλα, Αυγενικού (51'Κρητικός), Ρουμπουλάκου, Τσουκαλάς, Στρούνα, Κολοβέτσιος.

Keywords
Τυχαία Θέματα