Πρώτη νίκη για Ατλέτικο

21:59 30/8/2014 - Πηγή: AEK365

LA LIGA-2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΕΣΠΑΝΙΟΛ-ΣΕΒΙΛΛΗ: 1-2
Γήπεδο: Κορνεγιά Ελ Πρατς

Σπουδαίας σημασίας νίκη πανηγύρισε η Σεβίλλη στο «Κορνέγια ελ Πρατ» όπου επικράτησε 2-1 της Εσπανιόλ.
Ύστερα από την εντός έδρας ισοπαλία της με τη Βαλένθια με 1-1, η Σεβίλλη πήρε την πρώτη της νίκη στη φετινή σεζόν, επικρατώντας 2-1 της Εσπανιόλ στην Καταλονιά κάνοντας εξαιρετική εμφάνιση.

Στο 34' ο Μπακά με κοντινή προβολή, άνοιξε το σκορ για

την ομάδα της Ανδαλουσίας. Το 2-0, έγινε στο 57' από τον Ιμπόρα στο 57' με κεφαλιά. Η απάντηση των γηπεδούχων, ήταν γρήγορη καθώς στο 61' ο Στουάνι με κεφαλιά μείωσε για να διαμορφωθεί το τελικό 2-1.

ΕΣΠΑΝΙΟΛ: Κασίγια, Χάβι Λόπεζ, Κολότο, Γκονζάλεζ, Αλβάρεζ, Σάντσες, Άμπραχαμ (70' Τζόρνταν), Στουάνι, Σεβίγια (58' Βάσκεθ), Μοντάνιες (80' Ριβέρο), Γκαρσία.

ΣΕΒΙΛΛΗ: Μπαρμπόσα, Ναβάρο, Καρίσο, Παρέχα, Κόκε (84' Φιγκέιρας(, Ιμπόρα, Κρισόβιακ, Βιντάλ, Σουάρεζ (73' Μπανέγκα), Βιτόλο (73' Ντελοφέου), Μπακά.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΕΪΜΠΑΡ: 2-1
Γήπεδο: Βιθέντε Καλδερόν

Την πρώτη της νίκη στη σεζόν πέτυχε η Ατλέτικο, που επικράτησε με 2-1 της Εϊμπάρ.

Οι «ροχιμπλάνκος» μπήκαν πολύ δυνατά στο ματς και στο 12' μετά από κόρνερ, ο Μιράνδα με όμορφη γυριστή κεφαλιά έκανε τα 1-0, ενώ στο 25' μετά από εκτέλεση φάουλ του Γκάμπι, ο Μάντζουκιτς με νέα κεφαλιά, έγραψε το 2-0. Στο 31' ο Μογιά, είπε όχι σε σουτ του Λάρα, ενώ στο 33' η Εϊμπάρ μείωσε σε 2-1. Οι Αμπραχάμ και Αρουαμπαρένα έκρυψαν την μπάλα και ο πρώτος με εξαιρετικό πλασέ έξω από την περιοχή, έστειλε την μπάλα στο γάμα του Μογιά. Στο 37ο λεπτό ο Ιρουρέτα είπε όχι σε σουτ του Γκαρθία, ενώ στο 45+2, το σουτ του Γκρισμάν, έφυγε λίγο άουτ.

Στο 55ο λεπτό, ο Λάρα αστόχησε από καλή θέση, ενώ στο 75' το φάουλ του ίδιου παίκτη, έξυσε το δοκάρι του Μογιά.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ: Μογιά, Χουανφράν, Μιράνδα, Γοδίν, Σικέιρα, Γκάμπι, Σουάρεθ, Γκαρθία, Γκρισμάν (60' Χιμένες), Κόκε, Μάντζουκιτς (67' Σαούλ Νίγκεθ)

ΕΪΜΠΑΡ: Ιρουρέτα, Αλμπεντόθα, Μπόβεδα, Νάβας, Αμπαχάμ, Γκαρθία (82' Σαούλ), Εράστι, Αρουαμπαρένα (73' Ντελ Μοράλ), Λάρα, Κάπα (62' Νιέτο), Άνχελ.

ΚΟΡΔΟΒΑ-ΘΕΛΤΑ: 1-1
Γήπεδο: Nuevo Arcángel

Στο 2-2 κόλλησαν Κόρδοβα και Θέλτα σε ένα μέτριο ματς.

Στο 3' και στο 6' τα σουτ των Φέδε και Ορεγιάνα πέρασε λίγο άουτ , ενώ στο 17' ο Κάρλος είπε όχι σε νέα προσπάθεια του Ορεγιάνα. Στο 36ο λεπτό ο Φέδε αστόχησε από καλή θέση, όπως και ο Λόπεθ στο 38'.

Το ματς ήταν καλύτερο στην επανάληψη και στο 58ο λεπτό η Θέλτα πήρε κεφάλι στο σκορ με το σουτ του Ορεγιάνα, αλλά με τη σέντρα ο Φέδε έφερε στα ίσα το σκορ.

ΚΟΡΔΟΒΑ: Κάρλος, Πινίγιος, Πάντιτς, Λόπεθ, Γκουνίνο, Γκαράι (71' Εκένγκ), Ρόσι, Φέδε, Σίλβα, Μάτος (46' Μπόρχα), Χάβενααρ (78' Σίσκο).

ΘΕΛΤΑ: Άλβαρες, Τζόνι, Καμπράλ, Φοντάς, Πλάνας, Λόπεθ (63' Φερνάντεθ), Ραντόχα, Κρον Ντέλι, Ορεγιάνα, Νολίτο (84' Ερνάντεθ), Λαριβέι (77' Τσάρλες).

ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ-ΛΕΒΑΝΤΕ: 3-0
Γήπεδο: Σαν Μαμές

Άνετη νίκη με 3-0 πανηγύρισε η Αθλέτικ Μπιλμπάο, κόντρα στη Λεβάντε.

Μόλις στο 8ο λεπτό, ο Νίκος Καράμπελας υπέστη τράβηγμα και αποχώρησε από τα ματς. Η πρώτη καλή φάση του αγώνα, ανήκε στην Μπιλμπάο και ήταν μια κεφαλιά του Αντούριθ στο 15ο λεπτό, με την μπάλα να περνά λίγο άουτ, ενώ στο 23' ο Χεσούς είπε όχι σε σουτ του Μουνιαΐν. Τελικά στο 32ο λεπτό η Μπιλμπάο άνοιξε το σκορ, καθώς ο Γκόμεθ εκτέλεσε το κόρνερ και ο Αντούριθ με κεφαλιά έκανε το 1-0. Στ 34ο λεπτό το σουτ του Ιμπάι Γκόμεθ έφυγε λίγο άουτ, ενώ στο 45' ο Ιραϊθόθ απέκρουσε το σουτ του Μπαράλ.

Στο 51ο λεπτό ο Ιτουράσπε με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 2-0, ενώ στο 76' ο Μουνιαΐν διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

ΜΠΙΛΜΠΑΟ: Ιραϊθόθ, Σαν Χοσέ, Λαπόρτε, Μπαλενθιάγα, Ντε Μάρκος, Ιτουράσπε, Ρίκο (75' Γουρπέγι), Γκόμεθ (78' Βιγκέρα), Μπενιάτ (68' Ου.Λόπεθ), Μουνιαΐν, Αντούριθ

ΛΕΒΑΝΤΕ: Χεσούς, Βύντρα, Ναβάρο, Καράμπελας (8' Ι.Λόπεθ), Λόπεθ, Καμαράσα, Σιμάο, Πέρεθ (73' Μάρτινς), Μπαράλ (61' Ελ Ζαρ), Σουμέτρα, Μοράλες.

Keywords
Τυχαία Θέματα