Με «σπρώξιμο» ο Νέος Πανιώνιος

18:31 20/12/2011 - Πηγή: AEK365

Στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος πέρασε ο Νέος Πανιώνιος ο οποίος επικράτησε με σκορ 3-2 της Καλλονής στη Μυτιλήνη. Οι Νεοσμυρνιώτες χρειάστηκαν την υπερ-πολύτιμη βοήθεια του διαιτητή Παπαδόπουλου. Ο διαιτητής από τη Μακεδονία δεν... συγκινήθηκε από την ανατροπή του Σιδεράκη στον Βλαστέλλη και δεν σφύριξε καθαρό πέναλτι στο 114' με το οποίο θα μπορούσε να ισοφαρίσει η ομάδα της Μυτιλήνης.

Το σκορ άνοιξαν

οι γηπεδούχοι μόλις στο 6' με τον Τζιωρτζόπουλο με αποτέλεσμα να υπάρξουν έξαλλοι πανηγυρισμοί από τους οπαδούς της Καλλονής. Στο 11' ο Νέος Πανιώνιος είχε την ευκαιρία να ισοφαρίσει ωστόσο ο Γουνδουλάκης, αρχικά, αστόχησε το πέναλτι και στη συνέχεια ο Ρόκας δεν κατάφερε να σκοράρει σε κενή εστία. Ο Σιόβας ήταν εκείνος που έκανε το 1-1 στο 15'σε κενή εστία ύστερα από ασυνεννοησία των παικτών της Καλλονής . Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν και πάλι κεφάλι στο σκορ με πλασέ του Μανούσου στο 42'.

Στην επανάληψη ο Νέος Πανιώνιος έφερε για δεύτερη φορά το ματς στα ίσα με τον Σκέμπρι να σκοράρει στο 51' με σουτ στη κίνηση ύστερα από σέντρα του Γουνδουλάκη. οι δύο ομάδες αναζήτησαν ένα ακόμα τέρμα, που θα τους έφερνε κοντά στην πρόκριση, χωρίς ωστόσο να προκαλέσουν κάποια ανησυχία μπροστά από τα καρέ των δύο πορτιέρο. Αυτό είχε ως συνέπεια το άγχος να μεγαλώσει και όσο περνούσε η ώρα, οι δύο ομάδες αποδέχτηκαν την προοπτική της παράτασης.

Στη παράταση, και συγκεκριμένα στο 105', εκείνος που κατάφερε να πάρει προβάδισμα, για πρώτη φορά στο ματς, ήταν η ομάδα του Άκη Μάντζιου. έπειτα από πλάγιο, ο Κριπιντίρης θέλησε να διώξει, αλλά στην προσπάθειά του βρήκε τον Κούρτι που είχε προωθηθεί, με τον διαιτητή να δείχνει το σημείο του πέναλτι. Ο Έντιν Τσότσαλιτς ανέλαβε αυτή την φορά την εκτέλεση και ευστόχησε.

Φτάνουμε στο 115΄ όπου και γίνεται η φάση του αγώνα. Ο Βλαστέλλης δέχτηκε την μπάλα ύστερα από εκτέλεση κόρνερ, προσπάθησε να περάσει τον Σιδεράκη ο οποίος τον ανέτρεψε, με τον διαιτητή Παπαδόπουλο να μη δίνει τίποτα.

Το ματς τελείωσε με τους ανθρώπους της ΑΕΛ Καλλονής να διαμαρτύρονται, δικαιολογημένα, στον διαιτητή από την Μακεδονία.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ:

ΑΕΛ Καλλονής(Λουτσιάνο Ντε Σόουζα): Σουλογάνης, Χατζόπουλος, Τραορέ, Καρακώστας (84' Προβατίδης), Τζιωρτζόπουλος (108' Τριανταφύλλου), Κριπιντήρης, Μαρσέλο, Ντος Σάντος (60' Βλαστέλλης), Λεοζίνιο, Μανουσάκης, Μανούσος

ΝΕΟΣ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Άκης Μάντζιος): Σιδεράκης, Σιόβας, Τσότσαλιτς, Κούρντι, Πετκάκης, Αναστασόπουλος, Ρόκας, Κολοβός, Σάμαρης (75' Σταυροθανασόπουλος), Γουνδουλάκης (120' Σταμάτης)

Keywords
Τυχαία Θέματα